7.3 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăSportCezar Preda spune că îl va susţine pe Cristian Preda pentru un...

Cezar Preda spune că îl va susţine pe Cristian Preda pentru un post de prim-vicepreşedinte al PDL

Liderul PDL Buzău, Cezar Preda, care candidează pentru un post de vicepreşedinte, dar şi pentru prim-vicepreşedinte la alegerile interne din 30 iunie, a declarat, joi, că îşi doreşte ca una din funcţiile de prim-vicepreşedinte să fie câştigată de Cristian Preda, pe care îl va susţine.

 

Deputatul de Buzău a declarat, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca europarlamentarul Cristian Preda să câştige un mandat de prim-vicepreşedinte al partidului pentru că moţiunea acestuia s-a completat foarte bine cu proiectul lui Vasile Blaga, cel care canddidează pentru postul de preşedinte al PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preda a spus, totodată, că speră ca şi el să primească votul colegilor pentru a câştiga un post de prim-vicepreşedinte, pentru că a reprezentat bine partidul de fieecare dată şi transmis mesajul potrivit.

“Cred că sunt un om care atunci când a ieşit să reprezinte partidul nu s-a făcut de râs şi am transmis mesajul care trebuie. Voi candida pentru o funcţie de prim-vicepreşedinte şi totodată pentru funcţia de vicepreşedinte dacă votul membrilor convenţiei nu vor valida dorinţa mea de a ocupa această funcţie. Eu sper să nu fie nevoie şi să obţin votul colegilor mei pentru că am luptat pentru ei şi pentru acest partid şi cred că e normal să primesc această responsabilitate. Îmi doresc ca Cristi Preda să fie un prim-vicepreşedinte, şi-l voi susţine, în rest va fi o bătălie”, a spus Cezar Preda.

Deputatul PDL de Buzău a adăugat că, după alegerile intgerne din 30 iunie, PDL trebuie să facă o opoziţie adevărată şi să arate militanţilor că partidul nu se teme de PNL ori PSD.

“Planul e să fim uniţi, cred că această convenţie va da un partid unit, Blaga e riguros, trebuie să-i asigurăm pe militanţi că au o conducere solidă, puternică care nu are frică de PSD şi PNL. Dorinţa mea este să facem o opoziţie cu adevărat puternică. PDL e singurul partid al opoziţiei”, a mai spus Preda.

Liderul PDL Buzău a adăugat că la fel ca anul trecut delegaţia de la Buzău îl va sprijini la alegerile din 30 iunie pe Vasile Blaga.

Cele mai citite

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...

Uzbekistan: 23 de persoane au fost condamnate după moartea a 68 de copii ce au fost tratați cu sirop de tuse

Siropurile pentru tuse contaminate au fost produse de compania indiana Marion Biotech. Procesul a durat șase luni, relatează Reuters, preluat de orange.ro. Inculpații au fost...

Macron vede posibilă trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că,...
Ultima oră
Pe aceeași temă