12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportCezar Preda: Demisia lui Voiculescu, continuare a telenovelei prezentate de Guvernul Ponta-Antonescu

Cezar Preda: Demisia lui Voiculescu, continuare a telenovelei prezentate de Guvernul Ponta-Antonescu

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că demisia lui Dan Voiculescu din Senat este “o continuare a telenovelei pe care o prezintă românilor de o lună şi jumătate Guvernul Ponta -Antonescu”.

“Oamenii din vechiul sistem care renaşte acum în România compun de o lună şi jumătate o telenovelă. Voiculescu, Iliescu, Năstase, Ponta duc România într-o telenovelă în loc să se ocupe de măsurile economice pe care le-au promis, creşterea salariilor, a pensiilor. Ei îşi dau demisiile, introduc pe agenda românilor tot felul de teme”, a spus Cezar Preda.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, şi-a anunţat, luni, demisia din Senat, el spunând că motivul este respingerea unui proiect privind dublarea sancţiunilor pentru evaziune fiscală.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat în plen că senatorul Dan Voiculescu şi-a depus demisia din funcţie, începând cu data de luni, 25 iunie.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă