19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportC.V. Tudor: Protestul social va scăpa de sub control

C.V. Tudor: Protestul social va scăpa de sub control

Potrivit europarlamentarului PRM, Cabinetul Boc ar trebui să încerce să aplice măsurile de reduceri cu 15% a pensiilor şi cu 25% a salariilor bugetarilor în formula în care şi-a asumat răspunderea pentru ele în faţa Parlamentului.

 

”Dacă Guvernul e bun, mergi mai departe cu el şi cu formula în care ţi-ai asumat răspunderea în faţa Parlamentului pentru un pachet de legi. Nu vii cu altul. Eu cred că prin aceste discuţii despre remanierea guvernamentală se doreşte să se arunce o halcă de carne populaţiei supărate, care protestează pentru o bucată de pâine, şi să orienteze atenţia mass-media de la adevăratele probleme. Ei cred că lumea o să zică ‘uite că l-au schimbat pe ministrul ăla cu ăla şi pe ăla cu celălalt’. Vor să arate ce preocupaţi sunt ei de fapt, dar totul este doar o diversiune ieftină” a declarat, vineri, C. V. Tudort, într-o conferinţă de presă monitorizată de Agerpres.

El a atras atenţia asupra faptului că există riscul ca protestul social ”să scape de sub control” odată cu punerea în aplicare a măsurilor amintite.

”Încă nu au venit noile facturi şi oamenii nu au văzut încă reducerile propriu-zise de pensii şi salarii, dar, după ce le vor vedea, protestele vor fi din ce în ce mai ample. Eu cred că protestul social va scăpa de sub control. Lipseşte doar o scânteie”, a susţinut liderul PRM.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă