21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBoc spune că va decide în 2011 dacă va mai candida sau...

Boc spune că va decide în 2011 dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat în fruntea PDL

Premierul Emil Boc a declarat duminică la PRO TV că se va decide în 2011 dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de preşedinte al PDL, iar în acest moment prioritatea sa este îndeplinirea reformelor, informează NewsIn.

„Aşa cum de altfel le-am spus şi colegilor, o decizie pozitivă sau de altă natură o voi lua în 2011. Preocuparea mea de bază acum este să închei marile procese de reformă ale statului, că vorbim de educaţie, salarizare, pensii, buget sau reforma fiscală, eu le consider prioritate pentru mine în acest moment. În 2011 o să vă răspund şi la această întrebare”, a declarat şeful Executivului, întrebat dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte la Convenţia naţională a PDL.

În urmă cu câteva luni, presa a scris că premierul Boc ar putea să nu mai candideze pentru şefia democrat-liberalilor, însă partidul îl va susţine în fruntea Guvernului până la capătul actualei legislaturi.

Aceste informaţii au apărut în contextul în care mai mulţi lideri PDL au afirmat public că, în contextul alegerilor locale şi parlamentare, ar fi bine ca funcţia de premier şi preşedinte al partidului să nu fie deţinută de aceeaşi persoană.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă