25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBoc: PDL va trimite în istorie cuplul 'tragi-comic' Antonescu-Ponta

Boc: PDL va trimite în istorie cuplul ‘tragi-comic’ Antonescu-Ponta

PDL va trimite „definitiv în istorie stânga populistă a alianţei socialiste”, precum şi pe preşedinţii PSD şi PNL, a declarat, astăzi, premierul Emil Boc, citat de Agerpres.

 

„Cu toată forţa cred că, împreună cu tot ce înseamnă structurile sale, PDL va trimite definitiv în istorie stânga populistă a alianţei socialiste reprezentată astăzi de cuplul tragi-comic, Antonescu-Ponta. Vor fi trimişi în istorie! Aşa cum trebuie să fie trimisă în istorie şi stânga populistă şi demagogică ce a compromis viitorul acestei ţări”, a declarat şeful Executivului, prezent la Palatul Parlamentului la lansarea candidaturii lui Răzvan Mustea la preşedinţia organiyzaţiei de partid a PDL.

El le-a transmis tinerilor democrat-liberali că românii plătesc în prezent „ponoasele stângii din ultimii 20 de ani”, care i-ar fi obişnuit pe cetăţeni să aştepte ajutoare de la stat.

„Nu au românii nicio vină în acest sens, politicienii sunt de vină. Iar anului 1990, care a dat acea direcţie a stângii iliesciene în România, astăzi îi plătim în continuare preţul. Iar politicieni ca Ponta sau Antonescu nu fac astăzi altceva decât să meargă pe aceeaşi linie a politicii mâinii întinse către stat, în detrimentul unei politici active a locurilor de muncă. Este şansa istorică a PDL-ului, pe care o are în acest moment, de a schimba politica în România”, a declarat preşedintele PDL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă