12.4 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportBoc nu a mai economisit niciun leu din iunie

Boc nu a mai economisit niciun leu din iunie

Deşi la preluarea mandatului de prim-ministru, Emil Boc  a strâns constant câte 5.000 de lei în fiecare semestru, în ultimele cinci luni premierul nu a mai reuşit să economisească niciun leu î, informează Mediafax.

În ciuda acestui fapt, Boc a reuşit să îşi  achite integral ratele pentru maşina achiziţionată în leasing, cu un contract scadent în acest an.

Ultima sa declaraţie de avere, semnată la 2 noiembrie, relevă că şeful Guvernului dispune pe cardurile bancare, cu valoarea la zi, de aceeaşi sumă ca în luna iunie, respectiv echivalentul a 70.000 lei.

Până în luna iunie 2010 inclusiv, premierul preciza, prin declaraţiile de avere depuse semestrial în calitate de prim-ministru, că a economisit până la 5.000 lei.

El a şi declarat în iulie 2009 că economiseşte pe card, în lei, iar când acumulează “o sumă”, transferă banii într-un depozit bancar.

Şeful Executivului mai deţine depozite bancare la BCR (117.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Bancpost (5.000 lei), la care se adaugă alte economii de 11.000 euro şi 2.449 dolari la ING, BRD şi Bancpost.

Noua declaraţie de avere a premierului nu indică nicio modificare a valorii la zi a conturilor bancare , dar nu mai face referire nici la contractul de leasing în valoare de 8.452 euro pentru un autoturism Peugeot, încheiat în 2007 şi scadent în 2010.

În ceea ce priveşte salariile, premierul se referă în noua declaraţie de avere doar la remuneraţia totală încasată în intervalul ianuarie-aprilie, de 24.736 lei.

Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă