9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportBoc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare la Cluj. NU este...

Boc: Ioana Băsescu NU va candida la parlamentare la Cluj. NU este membru PDL

Fostul lider al PDL Emil Boc spune că fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, nu va candida din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj şi că aceasta nu şi-a manifestat niciodată o astfel de intenţie, iar informaţiile pe această temă sunt doar “speculaţii de presă”, relatează Mediafax.

Emil Boc a precizat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Ioana Băsescu este notar şi nu este membru PDL.

“Ioana Băsescu nu va candida la parlamentare la Cluj. Nu şi-a manifestat niciodată o asemenea intenţie. Totul este o simplă speculaţie de presă. Ioana Băsescu este notar şi nu este membru al PDL. Am făcut aceste precizări pentru a răspunde speculaţiilor din presă”, arată Boc.

La rândul său, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, joi, că informaţiile privind o posibilă candidatură a Ioanei Băsescu la Cluj reprezintă o “invenţie totală”.

Presa a relatat, în ultimele zile, citând surse din PDL, că Ioana Băsescu ar putea deveni senator sau deputat întrucât s-ar pregăti să candideze din partea PDL la alegerile parlamentare într-un colegiu din Cluj.

Ioana Băsescu îşi anunţase în această vară intenţia de a se înscrie în partidul condus de Mihail Neamţu, Noua Republică.

Cele mai citite

Țările UE au blocat o lege privind lanțurile de aprovizionare

Țările Uniunii Europene, UE, au blocat miercuri o propunere de lege. Aceasta obligă marile companii din blocul comunitar să verifice dacă lanțurile lor de...
00:00:58

Avertisment ONU: Generarea de deșeuri dăunătoare și daunele vor crește

Deșeurile produse de public vor crește până în 2050, provocând daune de sute de miliarde de dolari prin pierderea biodiversității, schimbările climatice și poluarea...

Parlamentul European solicită UE să susțină Ucraina cu tot ce e necesar pentru a învinge Rusia

Parlamentul European, reunit în sesiune plenară, a votat joi o rezoluţie în care solicită Uniunii Europene(UE) să sprijine Ucraina cu orice are nevoie...
Ultima oră
Pe aceeași temă