5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportBlaga: PDL va fi al doilea partid din ţară

Blaga: PDL va fi al doilea partid din ţară

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că PDL va merge singur în alegerile europarlamentare şi că de săptămâna viitoare vrea ca democrat-liberalii să participe la emisiuni televizate şi în bătăliile publice din România pentru a câştiga următoarele alegeri.

“Vom merge singuri în alegerile europarlamentare şi vom fi al doilea partid din ţară. E fenomenal ce se întâmplă în alte ţări, dar alegerile sunt în România. De săptămâna viitoare îi vreau pe toţi pe televizor şi în bătăliile publice în România şi aşa vă garantez că vom câştiga”, a spus Blaga, la o reuniune a PDL Sector 2.

El a mai spus că dacă cineva vrea să aibă alături PDL în bătăliile electorale, atunci “trebuie să-i placă «Verde înrourat», sigla şi portocaliul”, potrivit Mediafax.

De asemenea Blaga le-a mai spus democrat-liberalilor din Sectorul 2 că PDL nu va ajunge la guvernare decât după alegeri.

“Acest partid nu va ajunge al guvernare decât după alegeri. Dacă alţii şi altele vă promit altceva, scăpaţi de mine!”, a adăugat Vasile Blaga.

Organizaţia PDL Sector 2 s-a reunit joi pentru a o realege pe Anca Boagia în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Boagiu a precizat că organizaţia PDL Sector 2 a decis să susţină pe Cătălin Predoiu în campania internă a partidului pentru desmnarea drept candidat al PDL la prezidenţiale.

La reuniunea democrat-liberalilor din Sectorul 2 au mai fost prezenţi Cătălin Predoiu, Răzvan Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, Mircea Toader, Cristian Rădulescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă