11.2 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăSportBlaga: Deciziile PDL nu se mai iau la telefon

Blaga: Deciziile PDL nu se mai iau la telefon

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, luni, membrilor organizaţiei PDL Sector 3 că vremea în care deciziile partidului se luau printr-un telefon a trecut de un an, arătând că acum deciziile se iau în interior.

“Aveţi mare încredere în PDL, nu o să facem decât ce decidem noi aici. Vremea în care deciziile se făceau printr-un telefon a trecut de un an”, a afirmat Blaga.

El a spus că un “consilier prezidenţial Albă ca Zăpada” a criticat PDL pe motiv că este arogant deoarece doreşte ca dreapta să fie unită în jurul său, potrivit Mediafax.

“Citeam afirmaţiile unui consilier prezidenţial Albă ca Zăpada că suntem aroganţi şi spunem că trebuie unită dreapta în jurul nostru. Dar în jurul cui? Al lui Tomac, oare nu avem nimic de învăţat din campania de astă iarnă când ne întreba lumea unde sunteţi voi, PDL?”, a arătat retoric Blaga.

El a adăugat că nu regretă alianţa făcută în campanie, pentru că altfel i se reproşau lui rezultatele obţinute.

“De general fără armată sunt sătul, mai ales că generalii nu şi-au achitat nimic din obligaţiile asumate în campania de atunci şi ei ştiu asta”, a adăugat Blaga.

El a arătat că de sprijinul PDL se vor bucura numai cei care iubesc “Verde-nrourat, portocaliul şi trandafirul”.

“Mergem singuri la europarlamentare, vom discuta după europarlamentare cu toţi care sunt ca noi, dar nu cu cei care ne înjură”, a mai spus Blaga.

El l-a criticat şi pe liderul PNL Crin Antonescu, spunându-le membrilor organizaţiei PDL Sector 3 să-l trateze la fel ca pe Victor Ponta, liderul PSD.

“Crin Antonescu nu este cu nimic mai bun decât ceilalţi, dar a crezut că poate câştiga puncte pe nemulţumirea oamenilor cu Roşia Montană”, a arătat Vasile Blaga.

Blaga a participat, alături de Cătălin Predoiu şi Raluca Turcan, la şedinţa organizaţiei PDL Sector 3, unde Sulfina Barbu a fost aleasă preşedinte al organizaţiei.

Cele mai citite

Probleme mari pentru combinatul siderurgic de la Galați

Combinatul siderurgic Liberty de la Galați are o situație din ce în ce mai dureroasă: datorii de peste 2 miliarde de lei, pierderi de...

Românii, tot mai împovărați din cauza ratelor. Ce spune BNR

Creditele bancare sunt tot mai scumpe și tot mai puțini români își permit să ia noi credite. Sunt mulți români care au deja contractate...

Nou sondaj ECFR: “Războaie și Alegeri” oferă o analiză profundă a percepției publicului european față de războiul din Ucraina, în contextul politic global schimbător

Raportul "Războaie și Alegeri” (“Wars and Elections") de la ECFR oferă o analiză profundă a percepției publicului european față de războiul din Ucraina, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă