25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBlaga: Comisia Europeană critică dur Guvernul Ungureanu... Guvernul Ponta, desigur

Blaga: Comisia Europeană critică dur Guvernul Ungureanu… Guvernul Ponta, desigur

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit, luni, despre critici ale Comisiei Europene la adresa Guvernului român, când a confundat Guvernul condus de premierul Victor Ponta cu cel condus de Mihai Răzvan Ungureanu, scrie Mediafax.

Mai exact, Blaga, pe când spunea că oficialii europeni critică Guvernul, în loc să spună Guvernul ponta, a spus Guvernul Ungureanu. După ce şi-a dat seama de greşeală, Blaga s-a corectat şi a menţionat că, de fapt, vizează Cabinetul Ponta.

Blaga a spus că într-o scrisoare din „7 aprilie” Comisia Europeană sancţionează dur „Guvernul Ungureanu”, însă apoi s-a corectat menţionând că este vorba despre „Guvernul Ponta”.

Citeşte şi Tişe: Guvernul Ponta s-a transformat în Guvernul „mafiei imobiliare” după asumarea pe despăgubiri

„Doar astăzi în toată presa este publicată o scrisoare a Comisiei Europene din 7 aprilie în care Comisia sancţionează Guvernul Ungureanu pentru că viziunea lui asupra absobţiei fondurilor europene pe 2010-2020 este nerealistă, spun dânşii. Este mai mult decât nerealistă, este lipsită de calitate şi nu ţine cont de nicio strategie pe care România o are într-un fel sau altul în absobţia fondurilor europene… Guvernul Ponta, desigur”, a spus Vasile Blaga.

Presa a relatat că, în 7 martie 2013, Normunds Popens, directorul general adjunct pentru Politică, Performanţă şi Conformitate din cadrul Directoratului General de Politică Regională şi Urbanism al Comisiei Europene, i-a scris ministrului Fondurilor Europene de la Bucureşti, Eugen Teodorovici, criticând fără niciun fel de rezerve documentaţia transmisă de România.

Citeşte şi Ponta: Demersul PDL la CCR, cel mai INCONŞTIENT şi IRESPONSABIL gest din politica ultimilor 23 ani

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă