7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportBiroul organizaţiei judeţene PDL Argeş, dizolvat

Biroul organizaţiei judeţene PDL Argeş, dizolvat

BPN al PDL a decis, luni, să dizolve Biroul organizaţiei judeţene PDL Argeş după demisia preşedintelui filialei, Mircea Andrei, informează Mediafax.

În fruntea organizaţiei a fost numit interimar deputatul Cătălin Teodorescu, a anunţat vicepreşedintele PDL Marian Jean Marinescu.

“BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Judeţean Argeş. S-a numit un nou birou cu preşedinte interimar deputatul Cătălin Teodorescu”, a precizat Marinescu.

Potrivit acestuia, Comisia de etică a partidului s-a autosesizat şi va analiza şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei PDL Argeş.

“Comisia de etică a partidului s-a autosesizat şi va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Argeş şi va vedea care vor fi concluziile. Nu ştiu nimic de excluderea primarilor PDL, aşteptăm analiza Comisiei de etică pentru a avea date concrete”, a adăugat Marian Jean Marinescu.

Citeşte şi  Liderul PDL Argeş a demisionat din partid

Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat, luni, că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL “au uitat că există judeţul Argeş”.

“Mi-am dat demisia din PDL pentru că domnul Blaga şi conducerea PDL au uitat că există judeţul Argeş şi am ţinut să le aduc aminte”, a precizat Mircea Andrei.

El a spus că, înainte de a-şi da demisia din PDL, a condus şedinţa Consiliului de Coordonare al Organizaţiei PDL Argeş, care a decis excluderea a 22 de primari din partid, pe motiv că aceştia şi-au dat demisia din funcţiile politice şi nu mai vor să activeze politic.

Citeşte şi Argeş: 22 de primari PDL pleacă din partid şi se înscriu în Mişcarea Populară

“22 de primari au fost excluşi de Consiliul de Coordonare al Organziaţiei PDL Argeş, pentru că au declarat că nu mai vor să activeze politic şi şi-au dat demisia din funcţiile politice. După această chestiune, au fost excluşi din partid. Trebuia ţinută şedinţa Consiliului de Coordonare de cineva şi eu am ţinut-o, iar apoi mi-am depus demisia”, a precizat Mircea Andrei.

Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.

De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.

Cele mai citite

Primăria condusă de Clotilde Armand, nereguli financiare de circa 140 mil. euro. Curtea de Conturi dezvăluie jaful din Sectorul 1. DOCUMENT

Plăți nejustificate, bani ascunși prin conturi, erori de procedură, contracte încheiate ilegal și lipsa acțiunii pentru recuperarea unor drepturi financiare se numără printre neregulile...

Sisteme automate și semiautomate ELISA, aparatură de laborator și alte accesorii de la Precisa

Dotarea laboratoarelor cu toate resursele necesare este o necesitate. Contează pe Precisa, astfel vei face alegerea perfectă. Acest lucru va contribui la generarea unora...

Rolul coșurilor speciale pentru colectat gunoiul în gestionarea deșeurilor

Gestionarea eficientă a deșeurilor reprezintă o preocupare tot mai mare în societatea modernă și utilizarea corectă a coșurilor pentru selectat deșeuri este crucială pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă