15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBEC a acreditat sase institute pentru realizarea de exit-polluri pe 6 decembrie

BEC a acreditat sase institute pentru realizarea de exit-polluri pe 6 decembrie

Biroul Electoral Central a transmis vineri, prin intermediul unei circulare, ca a acreditat pana la aceasta data sase institute si organizatii pentru efectuare de sondaje de opinie la iesirea de la urne in cadrul scrutinului din 6 decembrie.

Lista BEC este formata din institute de sondare a opiniei publice, societati comerciale si organizatii neguvernamentale, acreditate pana pe 4 decembrie in vederea efectuarii de sondaje de opinie la iesirea de la urne atat la nivel national, cat si la nivel local. Astfel, exit-polluri la nivel national vor face: Insomar Cercetari si Marketing Politic SRL, Compania de Cercetare Sociologica si Branding Forum SRL (CCSB), Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) in asociere cu Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), IPP Data Research, Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), Profile Business Consulting SRL.

Potrivit NewsIn, BEC a acreditat, pentru sondaje la iesirea de la urne, si Profile Communication SRL (in raza judetului Dambovita), Fresh Mint SRL (municipiul Bucuresti), Interactiv Media SRL (in raza municipiilor Constanta, Medgidia; a oraselor Navodari, Ovidiu; a comunelor Valu lui Traian si Ciorcarlia), Aromar – Asociatia Romana de Marketing (judetul Bacau), Centrul Scolar si Cultural de Jurnalism (judetul Calarasi). Asociatia Centrul de Studii Sociale a fost acreditata sa efectueze sondaj de opinie la iesirea de la urne pe raza teritoriala a municipiilor Hunedoara, Deva si Petrosani, in timp ce Demoscopia SRL este acreditata pentru municipiul Targu Mures.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă