25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBăsescu nu merge la stadion pentru amicalul Dinamo-Barcelona - vezi de ce

Băsescu nu merge la stadion pentru amicalul Dinamo-Barcelona – vezi de ce

Traian Băsescu spune că va urmări meciul de sâmbătă cu Barcelona de acasă, pentru că de câţiva ani nu mai merge la stadion, el arătându-se însă convins că va fi un spectacol „total” şi adăugând: „Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi (…) Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună…”, transmite Digi 24.

Citeşte şi: LIVE TEXT Traian Băsescu: Îi recomand lui Crin Antonescu să se relaxeze. Mi-am făcut o cruce azi dimineaţă când i-am auzit declaraţia

Întrebat, miercuri seară, la sediul său de campanie, dacă merge la meciul Dinamo – FC Barcelona de sâmbătă, preşedintele suspendat a răspuns: „Am fost invitat de conducerea clubului şi le-am mulţumit mult, i-am rugat să fiu scuzat, dar eu nu mai calc pe stadioane de câţiva ani buni, de la incidentul din Giuleşti de la meciul Rapid-Steaua. Recunosc că am mai fost o dată pe Dinamo la meciul Steaua-Dinamo, dar m-am dus undeva către peluză” .

Preşedintele suspendat a precizat că, de această dată, se va uita la televizor.

”Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi, mai ales că am înţeles că pot veni şi cu prietenele lor, ceea ce va face spectacolul total. Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună…”, a comentat Băsescu.

Dinamo va disputa sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă