6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu, mesaj de Paşte către români: Învierea Domnului să ne determine să...

Băsescu, mesaj de Paşte către români: Învierea Domnului să ne determine să înțelegem valorile pe care trebuie să le împărțim cu toții

Președintele Traian Băsescu le-a transmis, sâmbătă,românilor din țară și din străinătate,  cu ocazia Paştelui, "sănătate, împlinirea aspirațiilor pentru o viață prosperă, pentru un viitor mai bun".

"Doresc să adresez tuturor românilor din țară și din străinătate urările mele cele mai călduroase cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști. Fie ca Învierea Domnului să ne aducă împreună, în familie, și printre cei dragi sufletelor noastre și să ne determine să înțelegem valorile pe care trebuie să le împărțim cu toții pentru binele comun al tuturor! Vă doresc multă sănătate, împlinirea aspirațiilor pentru o viață prosperă, pentru un viitor mai bun, pe care îl putem construi împreună, pornind de la valorile în care credem și asupra cărora trebuie să reflectăm mereu, pentru a le putea asuma ca repere în acțiunile noastre. Sărbători fericite și un Paște luminat de bucuria Învierii!", notează şeful statului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă