21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBasescu: L-am desemnat pe Negoita pentru a avea in continuare un partener...

Basescu: L-am desemnat pe Negoita pentru a avea in continuare un partener in premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Ramnicu Sarat, ca l-a desemnat pe Liviu Negoita pentru a forma viitorul Cabinet pentru a avea in continuare un partener in primul-ministru. El a spus ca a respins propunerea PSD-PNL-UDMR pentru ca stia 'in ce laboratoare' a fost construita, transmite Agerpres.

"Pentru a avea, in continuare, un partener in primul-ministru, astazi l-am desemnat pe concetateanul dumneavoastra Liviu Negoita", le-a spus, vineri, Traian Basescu locuitorilor din Ramnicu Sarat.

El a prezentat si o scurta biografie a premierului desemnat, despre care a sustinut ca este "un om cinstit, un om pe care bucurestenii l-au ales cu 79,5% sa le fie primar in continuare". "Este jurist, este un om care stie ce este Parlamentul", a adaugat Basescu.

Potrivit sefului statului, Liviu Negoita este un politician care crede in reforma statului.

El si-a exprimat speranta ca Negoita sa formeze, saptamana viitoare, Cabinetul.

"Am respins propunerea PSD-PNL-UDMR pentru ca stiam in ce laboratoare a fost construita si nu aveam nicio certitudine ca primul-ministru nu va fi manevrat", a motivat Traian Basescu refuzul de a-l desemna premier pe Klaus Johannis.

Traian Basescu a declarat ca Emil Boc a fost primul premier care a avut curajul si forta sa se angajeze in procesul de reforma. El l-a descris pe Emil Boc ca un om cinstit, care s-a asezat alaturi de el pentru a reduce "costurile care apasa pe spatele fiecaruia dintre romani".

Traian Basescu se afla intr-un turneu electoral in judetul Buzau, avand programate mai multe intalniri cu organizatiile locale ale PD-L din Ramnicu Sarat si municipiul Buzau.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă