17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSportBăsescu: Ghiţă sau Voiculescu ar putea lua TVR-ul

Băsescu: Ghiţă sau Voiculescu ar putea lua TVR-ul

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că modificarea legii insolvenţei cu articolul care prevede încetarea licenţei de emisie pentru companiile audiovizuale în faliment este un atac la TVR.

”Dincolo de puzeria de radio-uri şi televiziuni aflate în insolvenţă, nu cumva se ţinteşte TVR-ul? Pentru că TVR este într-o situaţie dificilă, s-au făcut investiţii în programe şi maşini extrem de costisitoare. Mâine-poimâine intră în insolvenţă şi o să vină cineva care are lichidităţi, ori un Voiculescu, ori un Ghiţă care a făcut bani din contractele cu statul. După insolvenţă şi încetarea emisiei TVR, pot venii salvatorii Voiculescu sau Ghiţă. E un scenariu de imaginat”, a declarat Traian Băsescu. 

Preşedintele a spus că Ordonanţa de Urgenţă 91/2013, privind procedurile de prevenire a insolvenţei, ”nu face decât să aducă structurile din audiovizual în situaţia de faliment în mod direct”.

”Regimul discriminatoriu mă îndreptăţeşte să presupun că, spre deosebire de Adrian Năstase, care a plătit televiziunea, radioul şi presa, Victor Ponta este la fel de hotărât să pună sub control audiovizualul, dar o face mult mai brutal şi mai cinic”, a mai spus şeful statului.

Traian Băsescu a adăugat că articolele din legea insolvenţei cu privire la audiovizual sunt ”un pas uriaş în afara liniilor democratice, o acţiune legislativă nedemocratică şi care va aduce mari deservicii României”. 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e86bed7b8f2c8b66cd835dcdd00affc4/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă