25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBasescu: Geoana nu va reusi sa-si tina aliatii dupa 6 decembrie, e...

Basescu: Geoana nu va reusi sa-si tina aliatii dupa 6 decembrie, e nevoie de o alianta PDL-PNL

Traian Basescu a declarat vineri, la mitingul organizat de PDL in Piata Revolutiei, in prezenta a catorva mii de simpatizanti PDL si PNTCD-aripa Milut,ca liderul PSD Mircea Geoana nu va reusi "sa-si tina aliatii dincolo de data de 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de un Guvern de dreapta".

"Geoana nu va reusi sa-si tina aliatii dincolo de data de 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de un Guvern de dreapta. PSD nu poate sa mai conduca destinele tarii. Avem nevoie de o alianta puternica de dreapta PDL-PNL pe structura careia sa putem face ca reformele sa fie aplicate. Romania nu are nevoie de mentalitatea celor care gandesc ca Ion Iliescu. Niciodata cu mentalitatea lui Ion Iliescu nu o sa puteam moderniza Romania", a spus Traian Basescu citat de NewsIn.

Pana la sosirea liderilor PDL si a lui Traian Basescu, atmosfera la miting a fost intretinuta cu melodii care il ironizau pe Mircea Geoana si un filmulet al trupei Divertis in care se prezinta intalnirea de la Grivco si se glumeste pe seama autoritatii lui Mircea Geoana in fata mogulilor. Primul care a luat cuvantul a fost europarlamentarul democrat-liberal Traian Ungureanu, care le-a spus oamenilor ca vointa lor are acum un nume, Traian Basescu. Pe ecranele din spatele scenei au rulat imagini de la Revolutie insotite de mesaje care spuneau, referindu-se la liderii PSD, ca ei vor ca romanii "sa nu fie liberi, sa nu vorbeasca, sa nu auda".

Apoi, in difuzoare s-a auzit "Imnul golanilor", in timp ce pe ecrane se derulau imagini cu Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu. "Imnul golanilor" a fost intrerupt de un montaj din dezbaterea intre presedintele in exercitiu Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, in care Traian Basescu ii spune contracandidatului sau ca a fost chemat in Delta de Sorin Ovidiu Vantu, iar Mircea Geoana neaga acest lucru. Dupa aceea a fost prezentata o inregistrare in care Sorin Ovidiu Vantu admite ca s-a intalnit cu Mircea Geoana in Delta. Pe imnul PDL si-au facut, apoi, aparitia liderii partidului, in frunte cu Emil Boc si Liviu Negoita.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă