20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportBăsescu, despre întâlnirea cu Boc şi Udrea: Am discutat politică

Băsescu, despre întâlnirea cu Boc şi Udrea: Am discutat politică

Preşedintele Traian Băsescu a recunoscut, într-o emisiune la B1 TV, că s-a întâlnit joi cu Emil Boc şi Elena Udrea la masă şi au discutat teme politice.

„Eu am rămas foarte puternic legat de Emil Boc, cum sper că a rămas şi el faţă de mine. El a venit în Bucureşti pentru că pleacă la funerariile la Martens. El s-a întâlnit cu Elena Udrea şi mi-au dat şi mie un telefon”, a mărturisit Traian Băsescu.

Preşedintele a povestit că, la masă, au abordat mai multe teme politice, printre care activitatea Guvernului USL şi reorganizarea dreptei.

„Am discutat mai multe şi constatam: deşi huleau activitatea guvernului Boc şi asumările de răspundere, USL nu a modificat nici cele patru coduri, nici legea micii reforme, nici noul cod al muncii, nici legea salarizării, nici cea a pensiilor. Le-au hulit în opoziţie, iar acum le menţin ca pe sfintele moaşte şi nu le ating. Singura lege la care au umblat este legea educaţiei. Au scos clasificarea universităţilor pentru că îi interesa să dea bani la toată clientelă. În general, au rămas pe acel frame din timpul guvernului Boc şi care a însemnat modernizarea statului”, a spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc şi deputatul PDL Elena Udrea s-au întâlnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din Bucureşti, din apropierea Palatului Cotroceni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă