13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBăsescu: Daniel Morar se încadrează în portretul robot al candidatului ideal la...

Băsescu: Daniel Morar se încadrează în portretul robot al candidatului ideal la președinție

Traian Băsescu a făcut, miercuri, în cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul, portretul robot al candidatului ideal pentru Președinție, precizând că, deși nu vrea să dea nume, Daniel Morar se încadrează în acest portret, potrivit B1.

”M-am hotărât să nu mai fac greșeala de a încerca să enumăr candidații dreptei. Mereu omit pe cineva și îmi pare rău pe urmă”, a început președintele. 
Băsescu a decis să facă totuși un portret robot al acestui candidat: ”Un om care deja a probat că a făcut ceva pentru țara asta. Nu poți să pui un începător. Trebuie să fie un politician care să aibe suficientă experiență politică, unul care să nu fi avut nimic în comun cu fostul regim. Eu am învățat democrația, hai să alegem unul care vine gata învățat. Crescut în democrație. Nu spun neapărat să aibă 25 de ani, poate pe la 40 de ani, dar să nu fi trăit în societatea aia care ne făcuse asistați și dependenți de stat”. 

”Mi-ar place să fie un om cu capacitate de negociere politică, nu ca mine din când în când, ci tot timpul să poată negocia cu partidele de la putere și cele din opoziție. Mi-ar place să mai fie un politician care dacă a venit cu un apartament în politică, să îl găsească candidatura la președinție tot cu un apartament”, a completat Traian Băsescu. 

Întrebat dacă Daniel Morar se potrivește acestui portret, șeful statului a spus că acesta ”se încadrează în portretului robot al candidatului ideal la președinție”. 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă