16.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăSportBăsescu, Blaga, Boc, la funeraliile lui Wilfred Martens

Băsescu, Blaga, Boc, la funeraliile lui Wilfred Martens

Liderii PDL Vasile Blaga, Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu şi Traian Ungureanu participă, sâmbătă, la funeraliile de stat ale fostului preşedinte al PPE, Wilfried Martens, eveniment la care este prezent şi preşedintele Traian Băsescu.

“Preşedintele PDL, Vasile Blaga, alături de Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu şi Traian Ungureanu participă astăzi, 19 octombrie, la înmormantarea fostului preşedinte al PPE Wilfried Martens”, se arată într-un comunicat PDL .

La funeraliile de stat organizate în onoarea lui Wilfried Martens, care au loc în catedrala din localitatea Gent din Belgia, sunt prezenţi şefi de stat şi de guvern din Europa, precizează PDL.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu se află pe lista liderilor europeni care au confirmat participarea la funeraliile fostului lider al PPE, Wilfried Martens, care vor avea loc sâmbătă, la Ghent, Belgia.

 

//

Potrivit Preşedinţiei, Traian Băsescu are programată de la ora 12.00 (ora României) participarea la funeraliile organizate la Catedrala “Sfântul Bavo”.

De la ora 14.10 (ora României), tot la Gent, la sediul Prefecturii, şeful statului are programată participarea la recepţia prilejuită de funeraliile de stat ale lui Wilfried Martens şi semnarea în Cartea de condoleanţe.

Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, fost premier al României, a murit la vârsta de 83 de ani. Anunţul a fost făcut de fiica...

Zeljko Kopic, înaintea meciului cu CFR Cluj: „Dacă vrem să câştigăm, trebuie să jucăm mai bine ca în ultimele meciuri”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că pentru a câştiga partida din deplasare cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară, formaţia...
Ultima oră
Pe aceeași temă