7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportBăsescu a semnat numirea lui Haşotti în funcţia de ministru al Culturii

Băsescu a semnat numirea lui Haşotti în funcţia de ministru al Culturii

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii şi prin care senatorul PNL Puiu Haşotti este numit în funcţia de ministru, potrivit Mediafax.

Preşedintele a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu, ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului, informează Preşedinţia.

De asemenea, preşedintele Băsescu a semnat, luni, decretul de numire în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional, a domnului Puiu Haşotti.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional de către Puiu Haşotti urmează să aibă loc, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că dacă preşedintele Traian Băsescu nu îl va învesti luni pe Puiu Haşotti la Cultură, fără nicio declaraţie despre lucrările acestuia, atunci va cere parlamentarilor PNL declanşarea procedurii de suspendare a şefului statului.

“Dacă Băsescu nu semnează, luni, investirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurii de suspendare”, a anunţat Antonescu.

Cele mai citite
00:00:59

VIDEO. Trump îi “atacă” pe migranți la mitingul din Carolina de Nord

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a luat în vizor problemele migranților și politicile de frontieră ale președintelui democrat Joe Biden înainte de...

Mă gândesc să sap o groapă/Pentru cei care mă sapă!

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone e binedispus într-o frumoasă duminică de primăvară! Postează pe facebook un mesaj tonic, pe care-l parcurgem amuzați....

George Simion le cere membrilor AUR să primească ”escroci” în partid

O înregistrare audio incredibilă a ieșit la iveală, cu liderul AUR George Simion, care le cere membrilor formațiunii pe care o conduce să...
Ultima oră
Pe aceeași temă