5.9 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSportBarbu: Preda e un coleg la care am ţinut; Regret că nu...

Barbu: Preda e un coleg la care am ţinut; Regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL Sulfina Barbu a declarat, luni, că europarlamentarul Cristian Preda este “un coleg la care a ţinut”, dar că nu poate fi de acord cu astfel de “gesturi” din partea lui, precum acela de a anunţa că susţine un alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL, potrivit Mediafax.

Întrebată în legătură cu decizia BPN al PDL de excludere a lui Cristian Preda din partid, Sulfina Barbu a spus că acesta “s-a poziţionat în afara partidului” prin anunţul de susţinere a unui alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL.

“Anunţul pe care l-a făcut că susţine un alt candidat la funcţia de primar general decât candidatul PDL exact asta demonstrează, că dumnealui (Cristian Preda – n.r.) s-a poziţionat în afara partidului şi regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid. E un coleg la care am ţinut, dar nu pot să fiu de acord cu astfel de gesturi”, a afirmat Sulfina Barbu.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă