7.4 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportBarbu: Preda e un coleg la care am ţinut; Regret că nu...

Barbu: Preda e un coleg la care am ţinut; Regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL Sulfina Barbu a declarat, luni, că europarlamentarul Cristian Preda este „un coleg la care a ţinut”, dar că nu poate fi de acord cu astfel de „gesturi” din partea lui, precum acela de a anunţa că susţine un alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL, potrivit Mediafax.

Întrebată în legătură cu decizia BPN al PDL de excludere a lui Cristian Preda din partid, Sulfina Barbu a spus că acesta „s-a poziţionat în afara partidului” prin anunţul de susţinere a unui alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL.

„Anunţul pe care l-a făcut că susţine un alt candidat la funcţia de primar general decât candidatul PDL exact asta demonstrează, că dumnealui (Cristian Preda – n.r.) s-a poziţionat în afara partidului şi regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid. E un coleg la care am ţinut, dar nu pot să fiu de acord cu astfel de gesturi”, a afirmat Sulfina Barbu.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Cele mai citite

Anunț public pentru autorizație de mediu

Societatea BRAILA WINDS SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 4, Bulevardul MĂRĂŞEŞTI, Nr. 4-6, CORP C4, CAMERA 302, Etaj 3, înregistrată cu număr...

Cazinoul din Constanța întredeschide ușa, după 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arăta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru că sunt refăcute după modelul original. Deși la începutul anului,...

Pensionare anticipată pentru românii care locuiesc în zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce această pensionare anticipată  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a înlocuit-o pe cea anterioară și...
Ultima oră
Pe aceeași temă