18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSportAvem un pol de centru-dreapta

Avem un pol de centru-dreapta

Liderii Partidului National Liberal, Partidului National Taranesc Crestin Democrat si al Actiunii Populare au semnat, astazi, acordul prin care se pun bazele constituirii polului de centru-dreapta, informeaza Rompres.

Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, si-a exprimat, cu acest prilej, satisfactia ca impreuna cu PNTCD si AP se poate 'consfinti un acord important'. "Este un moment care ar fi fost necesar o data cu incheierea tranzitiei Romaniei de la comunism la capitalism", a afirmat Tariceanu. Constructia politica de centru-dreapta este menita, potrivit lui Tariceanu, sa afirme valorile si principiile de dreapta.

La randul sau, presedintele Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a subliniat ca, in acest fel, se construieste o unitate politica pe termen lung care va influenta viata Romaniei.

"Este un moment istoric pentru ca s-au adunat apele de pe centru-dreapta si va trebui sa intelegem ca romanii au o optiune ferma: ori vor fi alaturi de noi, ori vor trebui sa se pozitioneze in trecut", a afirmat presedintele PNTCD, Marian Milut.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă