14.9 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSportAtletismFOTO SFÂRŞITUL LUMII: Ce au făcut oamenii în ziua de 21 decembrie...

FOTO SFÂRŞITUL LUMII: Ce au făcut oamenii în ziua de 21 decembrie 2012

Omenirea a supravieţuit, iar Pământul este în siguranţă! Ziua de 21 decembrie 2012 a însemnat sfârşitul calendarul mayaş, dar nu şi sfârşitul lumii.

Peste tot în lume, credincioşii s-au ascuns în buncăre şi adăposturi dotaţi cu truse de supravieţuire pentru a trece cu bine de ziua de 21 decembrie 2012.

Profeţii care au susţinut că sfârşitul lumii va veni în această zi s-au refugiat în oraşele Bugarach din Franţa şi Rtanj din Serbia, unele din puţinele locuri de pe Pământ unde oamenii erau protejaţi de Apocalipsă.

Şamanii au efectuat ritualuri de protecţie şi descendenţii mayaşilor au participat la diverse ceremonii pentru a preveni dezastrele naturale.

Răsăritul soarelui în ziua de 21 decembrie 2012 nu a adus însă nici ploi de foc, nici cutremure devastatoare în niciun loc de pe Pământ. Oamenii din Australia, una din primele ţări în care răsare soarele, au fost primii care au dat vestea cea bună pe Facebook: “Da, suntem în viaţă!”

Previziunile mayaşe legate de Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012 nu s-au adeverit, iar oamenii au sărbătorit pe străzi şi baruri.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum au petrecut oamenii din jurul lumii ultima zi pe Pământ.

 

Cele mai citite

Adolescentul de 16 ani care conducea autoturismul răsturnat pe un drum forestier în județul Bistrița-Năsăud a murit

Autoturismul care s-a răsturnat marți seara pe un drum forestier din județul Bistrița Năsăud era condus de un tânăr de 16 ani, care a...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...
Ultima oră
Pe aceeași temă