9 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăSportAtletismFOTO SFÂRŞITUL LUMII: Ce au făcut oamenii în ziua de 21 decembrie...

FOTO SFÂRŞITUL LUMII: Ce au făcut oamenii în ziua de 21 decembrie 2012

Omenirea a supravieţuit, iar Pământul este în siguranţă! Ziua de 21 decembrie 2012 a însemnat sfârşitul calendarul mayaş, dar nu şi sfârşitul lumii.

Peste tot în lume, credincioşii s-au ascuns în buncăre şi adăposturi dotaţi cu truse de supravieţuire pentru a trece cu bine de ziua de 21 decembrie 2012.

Profeţii care au susţinut că sfârşitul lumii va veni în această zi s-au refugiat în oraşele Bugarach din Franţa şi Rtanj din Serbia, unele din puţinele locuri de pe Pământ unde oamenii erau protejaţi de Apocalipsă.

Şamanii au efectuat ritualuri de protecţie şi descendenţii mayaşilor au participat la diverse ceremonii pentru a preveni dezastrele naturale.

Răsăritul soarelui în ziua de 21 decembrie 2012 nu a adus însă nici ploi de foc, nici cutremure devastatoare în niciun loc de pe Pământ. Oamenii din Australia, una din primele ţări în care răsare soarele, au fost primii care au dat vestea cea bună pe Facebook: “Da, suntem în viaţă!”

Previziunile mayaşe legate de Apocalipsa de pe 21 decembrie 2012 nu s-au adeverit, iar oamenii au sărbătorit pe străzi şi baruri.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum au petrecut oamenii din jurul lumii ultima zi pe Pământ.

 

Cele mai citite

Sisteme automate și semiautomate ELISA, aparatură de laborator și alte accesorii de la Precisa

Dotarea laboratoarelor cu toate resursele necesare este o necesitate. Contează pe Precisa, astfel vei face alegerea perfectă. Acest lucru va contribui la generarea unora...

Statul eşuat se vede altfel din balconul Palatului Cotroceni

Zilele trecute am aruncat un ochi pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cu gândul să aflu ce mai face preşedintele pentru țară. Habar nu am...

Cum eficientizezi interacțiunea cu clienții cu soluții de top precum omnichannel

În era digitală actuală, gestionarea eficientă a interacțiunilor cu clienții devine crucială pentru succesul afacerilor. Soluțiile omnichannel, inclusiv softurile de call center, reprezintă opțiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă