13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportAntonescu tinerilor liberali: Nu am nicio teamă că identitatea PNL ar fi...

Antonescu tinerilor liberali: Nu am nicio teamă că identitatea PNL ar fi în pericol

Liderul PNL Crin Antonescu le-a spus, sâmbătă, tinerilor liberali, că alături de ei nu are nici cea mai mică teamă că identitatea PNL ar putea fi în pericol şi le-a transmis că merge, împreună cu ei, “înainte cu toată forţa”, scrie NewsIn.

Prezent la Gala TNL ce s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului, Antonescu le-a urat tinerilor liberali să fie “din ce în ce mai puternici”, “generoşi”, “să fie mereu o comunitate şi să nu devină niciodată o sectă” şi, nu în ultimul rând, “să se comporte ca o elită”. El a subliniat că, avându-i alături ca tineri liberali, nu are nici cea mai mică teamă că identitatea PNL este pusă în pericol.

“Sunt vremuri în care foarte mulţi deplâng ipocrit dispariţia PNL, pierderea identităţii. Există şi unii, puţini, care se tem sincer pentru asta. Nu mă tem, merg împreună cu dvs şi cu toţi cei care cred în noi, înainte cu toată forţa, nu am nici cea mai mică teamă, cu oameni ca voi, care au în ei înscrise şi vii valorile liberale, nu se pune problema nicio clipă ca identitatea noastră să fie în pericol. Vă multulesc şi vă doresc tinereţe lungă”, şi-a încheiat Antonescu scurtul discurs.

Introducerea pe scenă a preşedintelui PNL a fost unul dintre momentele de umor ale evenimentului, prezentatorii citind o epigramă dedicată lui Antonescu de doamnele liberale: “Crin în sus şi Crin în jos, Doamne cât e de frumos, L-aş smulge cu fulgi cu tot, He loves me, he loves me not”.

De altfel, sala Al. I.Cuza din Palatul Parlamentului s-a dovedit a fi neîncăpătoare, sâmbătă, pentru cei peste 1500 tineri liberali din toate judeţele ţării prezenţi la evenimentul de decernare a premiilor TNL, aceştia depăşind numărul de invitaţii pregătite la intrare.

Momentul cel mai savurat al galei, prezentată de actorul Ovidiu Cuncea şi prezentatorul Prima TV Dan Cruceru, a fost monologul “Sunt un orb” interpretat de Horaţiu Mălăele, care a stârnit râsete şi aplauze furtunoase. La eveniment a fost prezent şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, care a primit premiul , înmânat de fostul ministru al Educaţiei, Cristian Adomniţei. În cadrul Galei au fost înmânate 19 premii.

Cele mai citite

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă