23.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSportAntonescu face o nouฤƒ crizฤƒ de nervi รฎn faลฃa presei: รŽi atacฤƒ...

Antonescu face o nouฤƒ crizฤƒ de nervi รฎn faลฃa presei: รŽi atacฤƒ pe Ponta ลŸi pe Bฤƒsescu

PreลŸedintele PNL, Crin Antonescu, s-a enervat, miercuri, la conferinลฃa de presฤƒ, din cauza unei jurnaliste care-l întrebase despre „moda rฤƒzgândirii în PNL”, referindu-se la declaraลฃiile critice ale lui Mihai StฤƒniลŸoarฤƒ la adresa partidului ลŸi a USL înainte de venirea la liberali. Pe un ton iritat, Antonescu i-a cerut respectivei jurnaliste sฤƒ-i întrebe ลŸi pe Traian Bฤƒsescu ลŸi Victor Ponta despre schimbฤƒrile lor de atitudine, scrie rtv.net.

„DomniลŸoara Caliu (n.red. – jurnalista care l-a enervat pe Antonescu), am vฤƒzut cฤƒ nu rataลฃi nicio conferinลฃฤƒ de presฤƒ la Cotroceni. Aveลฃi aceastฤƒ voluptate de a aduce declaraลฃii contradictorii. Oare nu-l întrebaลฃi pe Bฤƒsescu, când mergeลฃi la Cotroceni, cum e cu înghiลฃitul porcului, cu nenumirea unui premier ลŸi apoi sฤƒ-l numeลŸti, cum e sa semnezi pacte… Sau puteลฃi sฤƒ-l întrebaลฃi pe domnul Ponta cum cฤƒuta Bฤƒsescu sticlฤƒ pe jos ลŸi cum e dupฤƒ aia sฤƒ semnezi pacte”, a spus Crin Antonescu.

Antonescu s-a referit la o declaraลฃie din iunie 2011 a lui Victor Ponta referitoare la discuลฃia pe care a avut-o la Cotroceni cu preลŸedintele Traian Bฤƒsescu.

„Sunt douฤƒ lucruri pe care vreau sฤƒ vi le spun aici, într-o atmosferฤƒ atât de caldฤƒ ลŸi la propriu ลŸi la figurat. În primul rând, îmi face foarte mare plฤƒcere sฤƒ vorbesc dupฤƒ Crin Antonescu. Când am vorbit împreunฤƒ, marลฃi, la Cotroceni aลฃi vฤƒzut cฤƒ domnul Bฤƒsescu cฤƒuta dupฤƒ sticlฤƒ pe jos”, spunea atunci Ponta.

CopreลŸedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, a declarat, pe 19 decembrie, la România TV, cฤƒ s-a opus semnฤƒrii acordului dintre premierul Victor Ponta ลŸi preลŸedintele Traian Bฤƒsescu, opinie pe care ลŸi-a exprimat-o inclusiv la întâlnirea de la Cotroceni în cadrul cฤƒreia s-a oficializat documentul.

PreลŸedintele PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept „comic” acordul de pace dintre Victor Ponta ลŸi Traian Bฤƒsescu ลŸi a declarat cฤƒ nu a considerat oportunฤƒ semnarea unui astfel de document.

„Eu am fost ลŸi sunt alฤƒturi de Victor Ponta în toate demersurile ลŸi eforturile sale pentru ca în România politica sฤƒ se desfฤƒลŸoare pe un fฤƒgaลŸ normal, de asta am acceptat sฤƒ-l însoลฃesc. Cฤƒ eu cred cฤƒ nu trebuia un astfel de acord, e altฤƒ poveste. Textul este comic, dar nu îi poate angaja decât pe cei doi semnatari. Eu am mers împreunฤƒ cu Victor Ponta la invitaลฃia ลŸi insistenลฃele lui, înลฃelegând contextul ลŸi intenลฃiile bune ale premierului. Istoria naลŸterii ideii nu o cunosc ลŸi sincer nu mฤƒ intereseazฤƒ”, a spus Antonescu.

 

Cele mai citite

Frunzele cad, iar mercurul coboarฤƒ: vremea se rฤƒceศ™te

Administraศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru urmฤƒtoarele patru sฤƒptฤƒmรขni Toamna รฎศ™i intrฤƒ รฎn drepturi, iar temperaturile vor scฤƒdea treptat รฎn aceastฤƒ lunฤƒ....

Primarul matematician calculeazฤƒ excesul de cunoศ™tinศ›e din ศ™coli: obosealฤƒ pe banda rulantฤƒ

Ecuaศ›ia educaศ›iei romรขneศ™ti, explicatฤƒ de Nicuศ™or Dan care spune cฤƒ elevii obosesc de prea multฤƒ carte Fost olimpic la matematicฤƒ, primarul Capitalei afirmฤƒ cฤƒ, รฎn...

Donald Trump รฎl vrea pe Elon Musk รฎn echipa sa

Trump propune o comisie guvernamentalฤƒ pentru eficienศ›ฤƒ, condusฤƒ de Elon Musk รŽntr-un interviu despre viziunea sa economicฤƒ, Trump a declarat cฤƒ, dacฤƒ va ajunge la...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ