7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSportAntonescu despre europarlamentare: PNL nu va avea un eşec

Antonescu despre europarlamentare: PNL nu va avea un eşec

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seară, la TVR 1, că în situaţia unui eşec al partidului la europarlamentare, va lua măsurile ”care trebuie luate”.

“Europarlamentarele sunt un test în primul rând de natură organizatorică pentru partidele care participă şi un semnal politic care arată pentru fiecare partid participant o anumită pondere. Nu văd ce s-ar putea întâmpla pentru ca toate motivele care au dus la constituirea USL, la funcţionarea unui guvern comun, să fie anulate şi din punctul acesta de vedere eu privesc cu multă seninătate aceste alegeri şi în nici un caz ca pe o competiţie în interiorul USL”, a arătat Antonescu.

El a arătat că, dacă PNL va avea un eşec la alegerile europarlamentare, va lua toate măsurile pe care un lider democrat le-ar lua.

Citeşte şi: Antonescu: USL nu poate avea doi candidaţi

“În momentul în care partidul ar avea cu acest prilej sau cu altul un eşec atât de semnificativ, nu trebuie să vină cineva din interiorul partidului, că cineva-ul ăla din interiorul partidului nu vine. O spun eu, de pe acuma. Îmi iau eu singur măsurile care trebuie luate. Adică, dacă am un eşec atât de semnificativ la europarlamentare, iau toate măsurile pe care un lider democrat de partid le ia”, a spus Antonescu.

Totodată, liderul liberalilor a precizat că nu va spune public care vor fi aceste măsuri, pentru că ”nu va fi un eşec”.

Citeşte şi: Antonescu: Băsescu să stea liniştit, candidez din partea USL

“Iau aceeaşi măsură pe care ar lua-o probabil şi Victor Ponta în cazul unui eşec, a ceea ce ar socoti dânşii eşec sau ceea ce ar fi trebuit sau ar trebui să facă şi liderii celorlalte partide”, a arătat Crin Antonescu.

Cele mai citite

„Mad Max” a câștigat în Bahrain. Debut perfect de sezon pentru Verstappen

Max Verstappen, pilotul olandez al scuderiei Red Bull, a început cu dreptul noul sezon din Campionatul Mondial de Formula 1, după ce s-a impus,...

Dacă americanii ar vota acum, Donald Trump ar câștiga alegerile

Un recent sondaj evidențiază o tendință îngrijorătoare pentru Joe Biden, cu doar opt luni înainte de alegerile prezidențiale din SUA. Astfel, dacă alegătorii americani...

După avanpremiera de la Paris, comedia „2020″ va fi lansată în România

Din 15 martie 2024, în cinematografele din România se lansează filmul „2020", în regia lui Bobby Bărbăcioru, film care a avut o premieră de...
Ultima oră
Pe aceeași temă