21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportAntonescu: Barroso şi Reding sunt în vacanţă când e vorba de ameninţările...

Antonescu: Barroso şi Reding sunt în vacanţă când e vorba de ameninţările lui Băsescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, s-a lansat, marţi seară, într-un atac dur la adresa liderilor europeni precum Jose Manuel Duaro Barroso şi Viviane Reding, despre care spune că sunt în vacanţă când e vorba de ameninţările lui Traian Băsescu şi că se deranjează doar când le scrie preşedintele CCR.

Citeşte şi: Declaraţie-şoc Crin Antonescu: Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară

„Traian Băsescu a depăşit orice limită, ameninţă pur şi simplu adversarii politici în văzul întregii lumi. Nimeni nu spune nimic, nici Comisia de la Veneţia, nici ambasada Statelor Unite, nici doamna Viviane Reding, nici domnul Barroso. Pesemne ca sunt în vacanţă. Dacă nu le scrie Zegrean nu se deranjează”, a Antonescu la Antena 3.

Preşedintele interimar a mai făcut o declaraţie-şoc, spunând că Traian Băsescu, şi oamenii acestuia nu vor scăpa de el decât dacă îl „omoară”, indiferent câte ameninţări, insulte sau calomnii îi vor fi adresate.

„Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu (…) Asta până nu se termină, eu nu mă opresc, oricâte ameninţări, oricâte insulte, oricâte calomnii”, a susţinut Antonescu.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă