19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportAntonescu: Am vazut, la juraminte, un Basescu evitand sa spuna adevarul

Antonescu: Am vazut, la juraminte, un Basescu evitand sa spuna adevarul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca a vazut, la secventa juramintelor care a avut loc la dezbaterea dintre cei doi finalisti la prezidentiale, un Traian Basescu in situatia de a evita sa spuna adevarul.

Potrivit Mediafax, Antonescu a mai spus ca a vazut un Mircea Geoana capabil sa dea raspunsuri. Liderul PNL a spus ca Traian Basescu daca nu a mintit, a evitat sa spuna adevarul. "Vreau sa-i chem pe toti cei care mi-au dat votul in turul intai sa vina in turul doi sa voteze pentru schimbare, sa voteze pentru Mircea Geoana. Cuvantul meu contra cuvantului lui Traian Basescu. Este pana la urma o chestiune de caracter si eu nu i-am mintit niciodata spre deosebire de omul care i-a mintit si in aceasta seara in timp ce jura", a spus Antonescu. El a adaugat ca ar fi fost multe alte intrebari pe care i le-ar fi pus lui Traian Basescu in aceasta seara. "Dar avem o sansa sa scriem istoria asa cum trebuie acum", a adaugat el.

Traian Basescu a jurat, joi seara, la dezbaterea de la Palatul Parlamentului, cu mana pe Biblie, ca nu l-a lovit cu pumnul nici in fata nici in plex pe copilul surprins in imaginile de la mitingul electoral din 2004 de la Ploiesti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă