10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiPloiești: Cupa Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică a ajuns la a 23-a...

Ploiești: Cupa Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică a ajuns la a 23-a ediție

Sala Sporturilor Olimpia găzduieşte, de joi până duminică, cea de-a 23-a ediţie a Cupei Irina Deleanu la Gimnastică Ritmică, întrecere pe care Federaţia Română de Gimnastică Ritmică o organizează cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti, conform csmploiesti.ro.

Parte din programul „Ploieşti – Capitala Tineretului din România 2024”, competiţia este rezervată tuturor categoriilor de vârstă, CSM Ploieşti urmând să fie reprezentat de nu mai puţin de 9 sportive înscrise în concurs de antrenorul Simona Puiu: Sabina Enache (individual) şi Anisia Drăgan (ansambluri) la senioare, Elena Murărescu (junioare 2009), Ingri Gavril, Delia Stroe (ambele prejunioare 2011), Ştefania Puiu (prejunioare 2012), Nectaria Stoica (copii 2013), Alessia Trandafir (copii 2014) şi Teodora Avramescu (baby 2015).

Cu menţiunea că accesul publicului este liber, precizăm că joi, vineri şi sâmbătă, concursul va începe la ora 10:00, iar duminică, la ora 12:00. Programul complet arată astfel:

O nouă înfrățire România Republica Moldova: Federațiile de gimnastică ritmică din cele două state românești vor colabora

Gimnastele din România și Republica Moldova vor coopera mult mai strâns, de acum încolo după ce Federațiile de gimnastică ritmică din cele două state au decis să încheie un acord de colaborare și să demareze un șir de acțiuni în comun, în interesul sportivelor de pe ambele maluri ale Prutului, potrivit ziua.md.

„ În data de 12 septembrie 2023, președintele Federației de Gimnastică Ritmică Sportivă din Republica Moldova, Victoria Federiuc, a avut o întrevedere, la București, România, cu președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

VIDEO. Klaus Iohannis, noi declarații despre candidatura NATO: “Discuţii se poartă, sunt foarte intense”

Președintele Klaus Iohannis a subliniat că, în ceea ce privește chestiunile legate de NATO, discuțiile și negocierile nu se desfășoară în public. Aceste remarci...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă