17.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiPe urmele tatălui! Amalia Covaliu, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de...

Pe urmele tatălui! Amalia Covaliu, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de scrimă pentru juniori

Amalia Covaliu a câştigat medalia de bronz în proba individuală feminină de sabie, luni, în prima zi a Campionatelor Europene de scrimă pentru juniori de la Napoli.

Fiica fostului campion olimpic Mihai Covaliu, actualul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Amalia Covaliu a fost învinsă în semifinale de bulgăroaica Emma Neikova, cu 15-14.

Amalia Stan s-a clasat pe locul 10, după ce a pierdut în optimile de finală în faţa maghiarei Zsanett Kovacs, cu 12-15. Denisa Şerban a ocupat locul 32, iar Anastasia Fusea a încheiat pe 65.

În proba feminină de floretă, Andreea Dincă a ocupat locul 18, Maria Teodorescu s-a clasat pe locul 49, iar Paula Radu s-a situat pe 66.

Florin Mirică a terminat pe locul 71 la spadă masculin, Rareş Mărghescu a ocupat locul 80, Marton Mezinger a terminat pe 82, iar Cristian Corbu a fost al 86-lea.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Schimbare de planuri! Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Oeiras

Simona Halep și-a anunțat retragerea de la turneul WTA 125 de la Oeiras, invocând faptul că are nevoie de mai mult timp pentru a...

Eveniment la Academia Română. Un omagiu: lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“

Academia Română găzduiește marți, 16 aprilie 2024, lansarea volumului „Andrei Rădulescu – Corespondență“, editat de Fundația „Andrei Rădulescu și a Marilor Juriști Români“ și...

Respiră aerul curat de munte de pe terasa propriei tale locuințe. Alege confortul caselor și apartamentelor oferite de YAELE Invest Construct

Dacă dorești să găsești o locuință aproape de natură și să te bucuri de un refugiu montan numai al tău, avem vești bune pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă