15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiJonas Vingegaard, victorios în etapa a 16-a a Turului Franței. Danezul păstrează...

Jonas Vingegaard, victorios în etapa a 16-a a Turului Franței. Danezul păstrează tricoul galben

Ciclistul danez Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) a câştigat autoritar, marţi, etapa a 16-a a Turului Franţei, un contratimp individual de 22,4 km între Passy şi Combloux.

Rutierul danez l-a devansat cu un minut şi 38 de secunde pe rivalul său sloven Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) şi şi-a consolidat poziţia de lider la general, informează AFP.

Jonas Vingegaard, laureatul ediţiei trecute a Turului Franţei, a fost cronometrat în 32 min 36 sec. După Vingegaard şi Tadej Pogacar, pe locul 3 s-a clasat belgianul Wout van Aert (Jumbo-Visma), la 2 min 51 sec de danez.

În clasamentul general, Vingegaard, cu timpul total de 63 h 06 min 53 sec, are acum un avans de 1 min 48 sec faţă de sloven, dublu câştigător al Marii Bucle. Pe locul 3 este britanicul Adam Yates (UAE Team Emirates), la 8:52.

Miercuri va avea loc etapa-regină a ediţiei cu numărul 110 a Marii Bucle, între Saint-Gervais Mont-Blanc şi Courchevel, pe distanţa de 166 km.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă