14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiCSA Steaua şi-a premiat campionii. Canotoarea Simona Radiş, desemnată sportivul anului 2023

CSA Steaua şi-a premiat campionii. Canotoarea Simona Radiş, desemnată sportivul anului 2023

Canotoarea Simona Radiş, campioană mondială şi europeană în 2023, a fost desemnată cel mai bun sportiv al CSA Steaua pentru al patrulea an consecutiv, în cadrul unei gale organizate la Cercul Militar Naţional din Capitală.

Aflată în prezent în cantonament în Italia cu lotul olimpic de canotaj al României, Simona Radiş a transmis un mesaj video în care a declarat că este onorată de titlul primit şi a menţionat că îşi doreşte ca 2024 să fie mult mai strălucitor decât 2023.

„Mulţumesc pentru acest titlu minunat care mă motivează pentru viitor. Sunt onorată şi fericită, e o mare mândrie pentru mine. Îmi doresc un 2024 mult mai strălucitor decât acesta, îmi doresc să vă fac fericiţi. Vreau să devin o versiune mult mai bună a mea. Sunt fericită să fac parte din această familie a Stelei. Îmi doresc să rămânem uniţi, să ne sprijinim la fel ca şi până acum şi să aducem cât mai multe rezultate frumoase acasă de la Paris”, a afirmat Radiş.

Lista premiilor oferite în cadrul Galei 2023 a Clubului Sportiv al Armatei Steaua este următoarea:

  • Sportivul anului – Simona Radiş (canotaj)
  • Echipa anului – formaţia masculină de polo
  • Revelaţia anului – Andreea Ana (lupte)
  • Juniorul anului – Eduard Ionescu (tenis de masă)
  • Menţiuni – Adriana Adam (canotaj), Claudia Bobocea (atletism), Cătălin Chirilă (kaiak-canoe), Andreea Dragoman (tenis de masă), Mihnea Enache (scrimă), Oleg Nuţă (kaiak-canoe), Lăcrămioara Perijoc (box), Cătălin Preda (nataţie), Alina Rotaru (atletism), Magdalena Rusu (canotaj), Elizabeta Samara (tenis de masă), Ilie Sprîncean (kaiak-canoe), Bernadette Szocs (tenis de masă), Ioana Vrînceanu (canotaj).

CSA Steaua are până în acest moment 17 sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...
Ultima oră
Pe aceeași temă