7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportAlte sporturiCele mai populare sporturi în pariuri

Cele mai populare sporturi în pariuri

Pariurile sportive reprezintă unul dintre cele mai distractive jocuri de noroc. Această metodă de distracție și de relaxare este prezentă la nivel global. Acest lucru se datorează pasiunii oamenilor pentru sport. În același timp, există și mulți pariori care realizează profituri constant din această activitate.

Există o gamă diversificată de sporturi pe care poți paria, dar alegerea sportului care să îți aducă profit depinde foarte mult de cunoștințele pe care le deții în domeniu. O să îți prezint cele mai populare sporturi în pariuri.

1.      Fotbal

Sportul rege este cel mai îndrăgit sport la nivel mondial. Toată lumea știe faptul că fotbalul deține locul 1 în topul celor mai apreciate sporturi la nivel mondial. Din acest motiv, fotbalul este și cel mai pariat sport din lume.

Pariurile pe fotbal sunt diverse. Atunci când pariezi pe fotbal ai opțiunile simple de pariere precum pariul pe câștigătorul meciului sau pe numărul de goluri și pariuri mai complexe cum sunt cele pe cartonașe, marcatori sau handicapurile asiatice și cele europene. Lasă-te inspirat în alegerea pronosticurilor de pe biletul zilei azi de tipsteri profesioniști. De asemenea, la fotbal mai poți paria și pe alte pariuri precum cine începe mingea de la mijlocul terenului, cine marchează sau cine conduce meciul în prima repriză.

Atunci când vorbim de pariurile pe fotbal, oferta sportivă este foarte mare și unele case de pariuri online oferă opțiuni de pariere chiar și pe meciurile din liga a 3a din diferite țări. Dacă ești pasionat de fotbal, poți obține chiar profituri frumoase îmbinând mai multe tipuri de pariuri pe acesta.

2.      Baschet

Dacă ești în căutarea unor pariuri ceva mai atrăgătoare, atunci poți alege baschetul. Conform unor studii recente, pariurile pe baschet au înregistrat o adevărată creștere în ultima perioadă, baschetul ajungând al doilea cel mai pariat sport. Alături de Cupa Mondială, campionatul NBA atrage și el pariorii din întreaga lume. La NBA vei găsi mai mult de 1000 de meciuri într-un singur sezon.

Pariurile pe baschet sunt cel mai ușor de înțeles și de urmărit. Regulile sunt simple. Fiecare echipă este formată din 5 jucători și obiectivul principal este acela de a arunca mingea în coșul adversarului. Cele mai populare pariuri pe baschet sunt Money Lane, diferențele de puncte și total meciurilor.

3.      Tenis

Sportul alb este un sport cu foarte mulți fani în întreaga lume. Tenisul poate fi jucat între doi adversari sau între două echipe a câte doi adversari. Printre cele mai populare nume din tenis se numără Roger Federer, Serena Wiliams sau Nadal. Cel mai mare avantaj pe care îl oferă pariurile pe tenis este acela că nu există egal. O variantă foarte bună pe care o folosesc pariorii profesionişti atunci când vorbim de tenis este cea a pariurilor live. Într-un meci de tenis pot apărea multe surprize și răsturnări de situații, lucru care fac ca tenisul să fie un sport foarte antrenant pentru pariori. De asemenea, poți plasa pariuri live pe câștigătorul următorului set, ceea ce te ajută în sensul în care nu trebuie să urmărești toată partida și îți poți face un profit considerabil doar după un singur game.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă