21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportAlin Teodorescu: Ponta nu e apreciat de cadrele medii din PSD, e...

Alin Teodorescu: Ponta nu e apreciat de cadrele medii din PSD, e perceput ca un tanar rasfatat

Sociologul Alin Teodorescu a declarat luni, la Realitatea FM, ca Victor Ponta are sanse mici pentru a reusi ca lider in PSD, nefiind bine vazut de cadrele medii, care-l percep ca pe un "tanar rasfatat", protejat al lui Adrian Nastase, informeaza Newsin.

"Victor Ponta in general nu este apreciat de catre cadrele medii din partid. E perceput ca un tanar rasfatat, protejat de Adrian Nastase, asta este limpede pentru toata lumea, fara mari realizari in ultimii sapte-opt ani de cand face politica activa", a spus Teodorescu.

El precizeaza ca Ponta nu are sanse sa reuseasca ca lider al social-democratilor "din cauza felului in care arata partidul", acesta trebind sa indeplineasca "doua munci": una in interiorul partidului, cu electoratul, si una in interior, cu cadrele. "N-o sa aiba timp sa le faca pe amandoua. Trebuie sa le faci treptat", este de parere Alin Teodorescu.

Alin Teodorescu declara, vineri, la Realitatea FM, ca ordinea candidatilor in urma congresului de sambata va fi Mircea Geoana, "fara discutie", Cristian Diaconescu, Miron Mitrea, lui Ponta fiindu-i acordata ultima sansa. Teodorescu a explicat luni, tot la Realitatea FM, ca Ponta a castigat "prin miscari tactice bine coordonate".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă