12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportAdrian Țuțuianu amenință că îl va da în judecată pe Ludovic Orban,...

Adrian Țuțuianu amenință că îl va da în judecată pe Ludovic Orban, după ce șeful PNL l-a acuzat pe ministrul Apărării că ar avea legături cu Rusia

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a reacționat, vineri seara, după ce șeful PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat că ar avea legături cu Rusia, după ce el ar fi fost avocatul rușilor de la Mechel, firmă care a cumpărat combinautul de la Târgoviște. În acest context, social-democratul a afirmat că nu va ezita să îl dea în judecată pe liderul liberalilor.

Prezent la o emisiune de pe postul Antena 3, Adrian Țuțuianu a calificat afirmațiile lui Orban drept „o prostie”.

„Este o prostie pe care dl. Orban o promovează de o vreme încoace. Sunt un pro-european convins, promotor al legăturii cu Statele Unite. Am să îmi fac datoria față de țară, așa cum am făcut-o întotdauna”, a spus ministrul Apărării.

El a mai precizat că firma sa de avocatură a reprezentat, într-o perioadă, grupul Mechel, în mai multe cazuri, dar că nu a avut deplasări în Rusia.

„Am reprezentat firmele. Sunt un specialist în drept comercial. M-am făcut datoria, în condițiile lgii, față de clienții mei. Nu am să ezit să îl dau în judecată pe dl. Orban”, a mai spus el.

Șeful PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru Adevărul, că Adrian Țuțuanu ar fi fost avocatul rușilor care au cumpărat combinatul de la Târgoviște,  pe care l-ar fi falimentat, ducând în Rusia o instalație importantă din punct de vedere strategic.

„M-aș referi și la Țuțuianu, care a fost avocatul rușilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgoviște și l-au falimentat. De acolo, au luat o instalație extrem de importanță din punct de vedere strategic și au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare și-mi relevă că au pus niște oameni extremi de ciudați, care trebuie urmăriți cu foarte multă atenție", a acuzat Ludovic Orban. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă