10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialZODIA SCORPION 31 martie - 6 aprilie

ZODIA SCORPION 31 martie – 6 aprilie

Pentru Scorpioni wekendul este interesant, nu mai sunteti dispusi sa faceti exclusiv lucruri pentru altii si pentru dvs. nimic.

Asa ca aveti doua zile doar ale dvs. fie ca va despartiti de familie nu cu cearta, nu cu resentimente si mai cu seama nu pentru totdeauna. Doar pentru a schimba aerul de final de saptamana. Veti face fix ce doriti, poate megeti la o partida de tenis de camp sau de masaj cum va place, unora le place jazzul asa ca merg poate la un concert de pofil.

Persoanele mai in etate pot alege o plimbare in aer liber ca le face bine din toate punctele de vedere si un sfat, nu stati in casa! Ca va deprima si nu de asta aveti nevoie acum, dimpotriva. Trebuie sa socializati cu multe persoane pentru ca sunteti foarte importanti. Asa credeti dvs. si este bine sa aveti o parere atat de buna despre propria persoana. Mai ales ca de cele mai multe ori este sustinuta de fapte care atesta valoarea unui nativ Scorpion.

Aveti sanse mari luni sau marti sa faceti ceva care sa va sporeasca substantial notorietatea la locul de munca si intr-adevar sa nu se mai poata fara dvs. pe acolo. Pentru ca mereu stiti sa fiti acolo si sa faceti ceea ce trebuie, sa rezolvati micile decalari ale unor persoane care isi permit sa nu fie prompti, sa nu faca treaba la timp sau cu constinciozitate. Se stie bine ca nu sunteti omul care sa acoperiti pe cineva sau sa faceti ceva in locul lui ca sa-i fie bine sau sa nu fie mustrat, ba chiar recunoasteti, va bucurati de o oarecare samanta de scandal, daca nu va implica in niciun fel.

Din aceste motive unii Scorpioni pot fi stresati si de multe ori nu actioneaza ca la carte asa cum ei sunt obisnuiti sa o faca. Nu gresesc deloc, dar nu sunt ei multumiti de propria persoana, sunt lasati prada emotiilor de parca nu au mai facut un lucru niciodata sau se impiedica de cele mai mici amanunte.

De data asta astrele nu sunt atat de generoase la capitolul stapanire de sine sa ca puteti gafa usor pentru ca va stapiniti cu greu nervii si desi saptamana e promitatoare pentru viitor si veti vedea ca nu vorbim aiurea acum va este greu sa treceti peste unele nedreptati care par ca sint facute de cineva sau par ca va pun rabdarea la incercare.

In partea a doua a saptamanii simtiti nevoia de relaxare, asa ca poate serile le petreceti la un restaurant pentru a cina. Va puteti face prieteni pe care ii ajutati sa se integreze mai usor intre cei cu notorietate in cercul dvs. Relatia de cuplu are nevoie de o cupa de sampanie. Sanatatea – fara probleme. Finantele sunt bune pentru asteptarile si cheltuielile pe care le aveti.

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă