20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZODIA LEU 31 martie - 6 aprilie

ZODIA LEU 31 martie – 6 aprilie

Pentru finalul saptamanii nativul Leu isi programeaza o vizita sau o invitatie a unei rude mai indepartate sau pe care nu ati vazut-o de multa vreme pentru a sarbatori un eveniment mai mare.

Veti face o masa pe terasa ca s-a incalzit afara sau veti iesi la un restaurant sa nu va mai deranjati apartamentul. Sunteti foarte creativi in discuii si reusiti sa convingeti usor pe cineva daca vreti cu tot dinadinsul ceva. Cu toate acestea sunteti nemultumiti de felul in care decurg lucrurile in familie, nu credeati ca atat de greu se urnesc toti sa faca ceva ce si ei vor.

Asa ca sunteti un fel de hei-rupist nimeni nu sta jos, nimeni nu se odihneste cand este vorba de ce trebuie facut si nu tine strict de atributiile care sunt ale dvs. Situatia nu este atat de urata pe cat doriti sa para, dar va rupeti ceva timp sa vedeti cu ochii vostri de la distanta ce inseamna tot ce ati planuit si ce mai este de facut. Sau daca nu ati fi implicati trup si suflet lucrurile nu vi se mai par asa o tragedie, dar la o privire de artist nu-I bine niciodata. Mereu trebuie cava imbunatatit.

A inceput saptamana si va tot preseaza pe agenda un contact, un telefon pe care trebuie sa-l dati pentru ca de el depind foarte multe lucruri din lunile ba chiar zilele ce urmeaza. Si tot ezitati ba ca persoana nu raspunde ba decalajul orar nu va permite sa va instalati cu telefonul una, alta, dar cel mai important este ca nu recunoasteti ca aveti un ghimpe, o jena pe care nu ati marturisit-o si va temeti tare de un refuz.

Totusi la insistentele celor din familie, dar si a timpului trebuie sa faceti ceva asa ca dati telefon! De aici nu va mai putem spune ce se intampla fiindca tine de horoscopul fiecarui Leu in parte, dar acesta este momentul saptamanii. Nimic din tot ce veti trai acum: fericire, noroc la serviciu, incheiere de contracte cu mult succes si eventual obtinerea unei recompense materiale nu vor putea acoperi emotiile pe care le-ati trait inainte de a da un biet telefon ce nu va face rau direct.

Ati trait si lucruri mult mai rele, prin urmare nu e ceva nou daca persoana de la celalalt capat al firului sau al continentului nu va raspunde cu amabilitate. Va faceti si placerea cat si fa satisfaceti si un orgoliu neimpolinit din copilarie. Asa ca saptamana este norocoasa si va asteapta lucruri frumoase daca si va ocupati de ce spune nu doar spuneti ca faceti.

Relatia de cuplu este mai tensionata pentru ca sunteti mereu in contratimp cu tot ce va inconjoara, copiii va pot face unele surprize, un desen , o invitatie la petrecerea gradinitei sau a scolii. Trebuie sa le onorati. Sanatatea este in regula acum. Bani sunt foarte chivernisiti.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă