19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZODIA GEMENI 28 aprilie - 4 mai

ZODIA GEMENI 28 aprilie – 4 mai

In acest weekend se intampla ceva ciudat pentru dvs., Gemenilor, cei care ar fi trebuit sa se bucure de aceste cateva zile libere.

Vor fi cateva persoane care vor voi sa traga de dvs. sa va aliniati dorintelor lor de distractie, eventual sa iasa la o terasa, intr-un parc sau o padure, daca nu se incumeta sa iasa din localitate, dar indiferent ce veti face, dvs. aveti alte prioritati asupra carora va concentrati. Va intrebati poate pentru prima data in acest an, poate printre putinele dati in viata voastra, despre lucruri pe care le considerati de importanta vitala pentru viitor. Ce se intampla cu veniturile dvs., care este starea dvs. sufleteasca, cea mentala, si mai ales cea trupeasca.

Asa se intampla inaintea unui mare pas pe care intentionati sa-l faceti in viata, in fata unei decizii serioase pentru viitor, ceea ce este deosebit de important pentru un nativ Geaman. Sigur, nu veti sacrifica total aceste zile libere, dar nu veti fi dvs. acel om comunicativ, cel vesel si animator de petreceri, asa cum sunteti recunoscuti.

La fel va veti comporta si luni, dar de data aceasta, indiferent cat de vesel veti fi, va depinde un pic si de cei din jur daca ceea ce veti face si veti cere sau veti perora va fi si inteles. Deci asigurati-va ca inainte de a face acel pas in fata de care vorbeam sunteti bine intelesi de catre anturaj, fie care este vorba de familie, iubit sau iubita, de anturaj, dar mai ales de sefi.

De miercuri pana pe joi trebuie sa apasati puternic tasta coerenta in tot ceea ce intreprindeti, tocmai pentru ca ceea ce lipseste in viziunea dvs. este coerenta, iar cei care va inconjoara nu va ajuta cu nimic in plus. Incoerenta este legea care va inconjoara acum,de aceea devine de-a dreptul greu de facut vreo manevra pe acest fond.

Trebuie sa asteptati pana pe la sfarsitul saptamanii de munca pentru ca lucrurile sa se limpezeasca in asa masura incat sa vi se limpezeasca drumul ce-l aveti de parcurs de acum inainte. Dar tocmai acum accentul cade pe relatiile amoroase, cele intime care sunt favorizate acum de catre stele. Lasati-va calauziti de acestea si totul va iesi bine, indiferent ce va comenta familia, indiferent din care parte va fi ea. Sanatate – mici probleme in familie, banii sunt in cont.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă