20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZODIA CAPRICORN 31 martie - 6 aprilie

ZODIA CAPRICORN 31 martie – 6 aprilie

Pentru nativul Capricorn urmeaza un weekend placut aceste nefiind numai o urare, ci pe bune, placut, ei se vor profita cat pot de cateva zile de odihna, lasati in pace de copii si tinerii care au foarte multa energie si ar voi mai mult de la ei decat pot cei nascuti in Capricorn.

Ei pe langa acesta dorinta de a se deconecta de la nebunia saptamanii trecute au destule griji pe cap de la care nu se pot decupla nici in somn asa ca tot timpul veti cauta si gasi solutii pentru cele mai nastrusnice probleme pe care le are familia dvs. Dace ei vor ceva incercati sa le faceti pe plac, desi nu intotdeauna merita asa multa munca. Veti mai face ceva strict necesar gen dus cainele afara, sau altceva, dar tot de stricta necesitate.

Dar cam stop cu weekendul petru ca sunteti destul de neimpacati cu timpul liber care mereu trece repede asa ca mai bine va spunem despre saptamana care urmeaza. Aici aveti destule sanse sa va gasiti un loc de munca daca nu aveti sau macar un debuseu, ceva pe acasa ca sa nu stati pe la televizor. Oamenii sunt intelegatori si aparent deschisi pentru tot ce propuneti, dar nu cadeti in plasa cu unele capcane.

Sa nu credeti ca un site de socializare este familia dvs. nici macar una virtuala si imaginara. Nu prea e sanatos sa traiti cu multe iluzii, nu mai sunteti copii. Relatiile de parteneriat social se deschid si chiar pot aparea unele concurente pe care le acceptati cu inima deschisa .Vreti chiar sa fiti testati la orice varsta pentru a se vedea care este mai bun, oricum un Capricorn stie adevarul pentru ca mereu si-a facut o evaluare onesta.

Saptamana este o piatra de incercare pentru toti cei care trebuie sa se mentina in functii de conducere mai ales. Partenerul de viata va sustine mult de nici nu va asteptati, asa ca puteti ca acceptati cererea in casatorie. Sanatate aveti, dar evitati excesele de orice fel. Bani aveti dar mai putini.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă