8.3 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialZODIA BERBEC 7 - 13 aprilie

ZODIA BERBEC 7 – 13 aprilie

Pentru Berbeci finalul saptamanii este unul relaxat, placut, fara stres sau cu ceva mai putin. Puteti merge in vizita la copiii dvs. sa vedeti si nepotii sau la o alta ruda.

Interesul unui Berbec este foarte mare cand vine vorba de nevoile unui apropiat pe care vrea si poate sa-l ajute. Incercati sa vedeti cu ce ar putea sa fie ajutate unele persoane ce pot sa-si faca un rost in viata cu un mic impuls. Adica daca stiti pe cineva din familie sau prieteni care au nevoie de un loc de munca puteti ajuta, facand o recomandare, sau ceva in acest sens. Stiti bine ce insemna asa ceva pentru cineva care nu vrea sa cerseasca mila nimanui, ci doar o oportunitate de a arata cine sunt si de a le fi folosite inteligenta si aptitudinile.

Si iata ca luni vine in mare graba aratand ca oricat de obositi sunteti sau cat ati mai fi vrut sa leneviti este cazul sa va vedeti de lucrurile cotidiene de peste saptamana. Adevarul este ca in acesta perioada nu putem spune ca veti avea ceva nemaipomenit de facut la serviciu, lucrurile par ca merg de la sine, contactele telefonice si mail-urile pot sa rezolve tot si sa va faca sa va simtit mai pozitivi vazand ca totul de se descurca de la sine.

La serviciu mai este cum este, dar acum aveti de munca pe acasa, sa dereticati si nu e chiar usor ca nu ati mai facut nimic de mult timp si nu mai aveti antrenament fizic. Nu mai stiti de unde si cum sa incepeti ordinea, curatenia, pentru ca sa aveti un rezultatul scontat si mai ales rapid. Vreti sa faceti lucruri importante ce nu pot fi facute de altcineva.

Daca copiii pot sterge praful sau sa-si faca ordine intre jucarii, acestia nu pot sa spele usi si sa faca mancare in acelasi timp. Asta va cam da batai de cap pentru ca nu gasiti o varianta rapida de a va vedea cu totul la punct pana de Pasti. Nu vreti sa apelati la firme de profil pentru ca stiti ca trebuie sa faceti economii, dar nici nu va place sa va umble cineva in lucruri. Singura solutie este sa faceti cate ceva printre picaturi, dupa-amiaza sau seara. Un pic mai complicat pentru stilul de viata al Berbecilor.

Relatia de cuplu este foarte frumoasa, mai ales daca ati pregatit ceva special pentru cel drag. Cu sanatatea e cam greu, ca trebuie sa o menajati si asta prea nu faceti. Bani o sa vina dintr-o prima sau recompensa nesperata de la locul de munca.

Cele mai citite

O prietenie bănoasă! Beniamin Rus a monopolizat licitațiile din Bihor

În județul Bihor se derulează o frăție extrem de profitabilă între mult prea lăudatul bun gospodar Ilie Bolojan și afaceristul Beniamin Rus. Au trecut...

Tablou electric aplicat pentru siguranța instalației electrice – vezi aici oferte de neratat

Instalația electrică trebuie să fie realizată în bune condiții, astfel încât să fie rezistentă și durabilă. Este foarte important să optezi pentru produse de...

Salariul mediu al femeilor a depășit salariul mediu al bărbaților

Pentru prima dată în România, salariul mediu al femeilor a depășit salariul mediu al bărbaților, anunță un articol postat pe site-ul termene.ro. În luna februarie...
Ultima oră
Pe aceeași temă