20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZODIA BALANŢĂ 31 martie - 6 aprilie

ZODIA BALANŢĂ 31 martie – 6 aprilie

In finalul saptamanii Balantele vor face unele cumparaturi pentru casa, strict mancare sau poate veti pune ceva cadouri deoparte pentru venirea Iepurasului pentru cei care au un buget ce nu permite cumparaturi constante.

Veti colinda magazinele sambata si duminica pentru a face miscare si pentru a vedea ce mai este si de ce s-ar putea bucura cel mai mult familia dvs. E drept ca sunteti putin jenati de faptul ca nu puteti da banii pe lucruri de firma tocmai acum cand lumea umbla dupa orice, dar dvs. stiti ce cel mai bine in aceste timpuri vitrege. Veti cauta si gasi diferite lucruri ce plac tuturor mai ales celor mici care sunt cu dulciurile pe buze.

Pentru unii Sfintele Pasti se serbeaza saptamana urmatoare, iar pentru altii peste inca putin timp. Oricum va face bine putina liniste, va este chiar dor de un moment mai cald in care sa nu alergati ca nebunii dupa cine stie ce client sau partener de afaceri care nu mai doreste sa raspunda la telefon. Aceasta poate fi pentru unele Balante atmosfera saptamanii viitoare la locul de munca.

Sigur ca acolo nu este sanatoriu si nimeni nu va menajeaza din niciun punct de vedere, munciti si chiar cu spor, aveti noroc, dar totusi intr-o atmosfera relaxata cu ceva glume pe la colturi sau chiar radeti in gura mare pentru ca ceva va starneste o stare placuta. E bine sa va canalizati fortele pe obiective putine dar mai bine definite ale caror finalitate este instantanee de s-ar putea. Nu se vor pune bete in roate ca nu aveti de ce inca sau cei care se ocupa cu asa ceva inca nu au nici o idée noua in acest sens.

Pe miercuri oboseala se instaleaza treptat si veti dori ca la munca sa fie si mai lejer, dar sunteti suficient de inteligenti sa stiti ca se putea mai rau si va multumiti cu ceea cer aveti. Oricum apar ceva concluzii de la ultimul miting sau intalnire de afaceri in interes profesional pe care ati avut-o luna trecuta. Clar cineva va cheama la o sedinta sa va spuna cum sta treaba din punctul de vedere al sefului, dar nu aveti motive de ingrijorare, doar colegii vor fi invidosi.

Unele persoane din familie sunt mai neatente cu vesela asa ca ceva se sparge prin casa, relatia de cuplu nu are probleme decat de timp ca nu aveti atata pentru ambii si faceti pe stapanii. Sanatatea necesita atentie cu alimentatia exista posibilitatea intoxicatiilor usoare. Banii vor veni din munca depusa anterior.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă