27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialZiua Mondială a Animalelor, pe 2 octombrie

Ziua Mondială a Animalelor, pe 2 octombrie

Pe 2 octombrie se sărbătoreşte în Capitală Ziua Mondială a Animalelor, un eveniment ajuns la a şaptea ediţie, ce a căpătat tradiţie şi care este foarte aşteptat. Potrivit ziare.com, sărbătoarea prietenilor necuvântători va avea loc între orele 9:00 şi 12.00, la Palatul Naţional al Copiilor.

Poţi veni împreună cu pisicuţa sau căţelul tău la un eveniment plin de surprize pentru întreaga familie: concursuri cu premii, jocuri antrenante, consultaţii gratuite din partea medicului veterinar, momente de dresaj şi, nu în ultimul rând, foto-amintiri realizate într-un singur minut şi înrămate pe loc!

Alături de invitatul special, Motanul Încălţat, vor veni la sărbătoarea animalutzelor invitaţi de seamă, persoane publice, care iubesc animalele şi cărora le pasă de soarta lor: Nuami Dinescu, Dragoş Bucur, Dana Nalbaru şi mulţi alţii.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...
Ultima oră
Pe aceeași temă