19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZi decisiva pentru soarta Rapidului! Adunarea Creditorilor va decide daca giulestenii vor...

Zi decisiva pentru soarta Rapidului! Adunarea Creditorilor va decide daca giulestenii vor falimenta sau nu!

Luni, 18 noiembrie, in jurul orei 17:00, Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, impreuna cu administratorul judiciar Cristina Andronache, se vor intalni cu toti cei care au de primit bani de la clubul de fotbal Rapid intr-o Adunare a Creditorilor pentru a se vota sau nu planul de reorganizare.

Partile implicate sunt jucatori, firmele care au avut contracte cu clubul, bancile, dar si proprii angajati.

Pana acum, cazul a fost amanat de două ori, ultima infatisare avand loc pe 13 septembrie. Daca va fi sa fie aprobat planul re reorganizare acesta urmeazasa ajunga in instanta pe 22 noiembrie.

In cazul in care creditorii nu ajung la o intelegere cu reprezentantii Rapidului, clubul va intra in faliment!

“Ce pot sa spun este ca toti jucatorii, cu exceptia lui Ciolacu, au semnat astazi (nr-vineri) actele care sa ajute privind salvarea Rapidului. Inclusiv angajatii clubului care au fost astazi la munca. Cu restul vom rezolva zilele urmatoare, nu cred ca vor fi probleme. Inclusiv veteranii lotului, Pancu si Ionut Voicu, au semnat! De Codrea, Surdu si ceilalti care nu mai au contracte cu clubul se va ocupa doamna Andronache, administratorul judiciar. Situatia se va rezolva, ar fi pacat sa se intample ceva rau cu acest club” a spus Grigore Sichitiu, presedintele Rapidului, pentru Fanatik.

“Mie mi s-a aprobat o suma mult mai mica decit ar fi trebuit sa incasez, conform contractului pe care l-am avut cu Rapid. Dar si din asta vad ca vor sa-mi taie 90 la suta. Practic, toţi banii pe care i-as lua, trebuie sa-i dau avocatului. Dar nu ma voi lasa asa usor, pentru ca nu e normal ce se intimpla! in condiţiile astea nu votez planul de reorganizare! imi pare rau de Rapid, dar simt ca cei care m-au adus la echipa au ris de mine pe la spate, si-au batut joc de mine si m-au tratat ca pe o cirpa… Sint sigur ca ei stiau din august 2012 ca vor baga clubul in insolvenţa si de aceea au acceptat sa imi dea cit am cerut. Probabil ca-mi dadeau si un million de euro pe sezon daca voiam, ca isi ziceau, in sinea lor, ca si asa nu voi vedea un leu… Au facut contracte mari ca s-or fi gindit ca prinde echipa grupele Ligii Europa, un loc cit mai bun in campionat, asa mai vin niste bani si o mai tiriiau un an. Sigur asta a fost planul! E prea inteligent domnul Copos ca sa-l prinda insolvenţa de la o luna la alta… Nimeni nu a vorbit cu noi, nimeni nu ne-a dat vreo explicaţie, iar doamna administrator Andronache ba era plecata in concediu, ba nu raspundea la telefon, ba ne certa… Ea probabil ca lucra doar in interesul celor care o platesc…“, a declarat si Paul Codrea, pentru aceeasi sursa.

– “Ii atentionez public pe Cristescu si Zamfir sa faca pe dracu-n patru sa se voteze planul de reorganizare ca altfel Rapid se duce direct in Liga 5!” – Dumitru Dragomir.

– “Nu voi vota planul de reorganizare, am castigat acei bani prin munca. Nu m-a anuntat nimeni ca se voteaza, suntem mai multi care nu stiam ca maine e votul” – Ionut Stancu.

– “Nu voi vota, am muncit pentru acei bani si mi se pare normal sa-i primesc. Copos sa nu uite cum am venit eu la Rapid. Nu am facut-o pentru bani, l-am pus pe dansul sa treaca ce suma vrea in contract” – Marius Bilasco.

– “Planul putea sa treaca fara probleme daca cei de la Rapid stabileau sa ne dea toti banii, dar asa nu am de gand sa votez“, a declarat si Octavian Abrudan.

– SC FC Rapid SA are de achitat datorii in valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creante admis de adminstratorul judiciar in dosarul de insolventa.

– 334.260 de euro trebuie sa ajunga catre jucatorii Romeo Surdu, Paul Codrea, Ovidiu Burca si Calin Albua (SportTotalFM)

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă