19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialZeci de tabere ilegale din zona Romei, demolate

Zeci de tabere ilegale din zona Romei, demolate

Politia italiana a demolat luni zeci de baraci si tabere ilegale din Roma si imprejurimi, in urma violului comis asupra unei fete in varsta de 14 ani, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un parc din oras, de catre persoane suspectate ca ar fi romani, relateaza Adnkronos, in pagina online consultata de Mediafax.

Politia a emis o imagine cu portretul robot al celor doi romani suspecti, pe baza descrierii victimei. Politia sustine ca detine dovezi, inclusiv probe ADN, colectate de la scena comiterii violului, precum si marturii de la fata locului.

Atacul a avut loc in parcul Caffarella din Roma. Acesta este ultimul dintr-o serie de violuri care ar fi fost comise in oras de catre imigranti romani, provocand indignarea multor italieni.

Aproximativ 100 de ofiteri de politie, soldati, padurari si pompieri intentioneaza sa desfiinteze saptamana viitoare aproape 80 de tabere ilegale ridicate in padurea Castelfusano, intre Roma si statiunea invecinata Ostia.

Politia perchezitioneaza de asemenea toate taberele de romi de-a lungul coastei Lazio, dintre Ostia si portul Civitavecchia din nord. Au fost efectuate perchezitii si la taberele de romi din Ladispoli, Acilia, Dragona si alte orase din zonele invecinate ale Romei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă