5.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialZece nume noi în Galeria Designerilor Români din Cocor

Zece nume noi în Galeria Designerilor Români din Cocor

Zece noi designeri români îşi expun colecţiile, începând din luna noiembrie, în cadrul Galeriei Designerilor Români din magazinul Cocor.

Malvensky, Razvan Firea cu o colecţie capsulă intitulată Royal T, Maria Marinescu, ManurÍ, Naiv, Răzvan Vâlceanu, Novus by Denisa Tudor, Geanina Punkosti, Anca Puiu şi Aura Salabaşev cu brandul Aruana sunt noile branduri din Galerie.

Noii designeri au fost prezentaţi în cadrul unui eveniment de modă inedit organizat în magazinul Cocor. La eveniment au fost prezente mai multe vedete, precum Luana Ibaka sau Irina Mohora, dar şi designeri, printre care Malvina Cervenschi sau Corina Vlădescu.

Citeşte şi: Galeria Designerilor Români, singurul magazin multibrand 100% românesc, se reinventează

Prezentarea clasică de modă a fost înlocuită cu una mai puţin obişnuită: manechinele au fost aşezate în anumite zone ale galeriei, ţinutele putând fi observate de către invitaţii care s-au plimbat prin galerie. Ţinutele au fost compuse din piese aparţinând unui designer sau brand din galerie printre care Venera Arapu, AMC by Ana Maria Cornea, Iulia Dima, Corina Vlădescu, Stephan Pelger, DressUP in ART by Liviu Mihai, Murmur, Adelina Ivan, Norina Stoica, NAIV by Diana Popescu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, ManurÍ, Laura Olteanu, Anca&Silvia Negulescu, Alexandra Calafeteanu, Mirela Diaconu.

Stylingul ţinutelor a fost realizat de Monica Mezei, iar conceptul ales a fost cel de wild autumn. Machiajul realizat de Alina Brailescu, ABA Academy şi hair stylingul de Camelia Negrea au contribuit la imaginea generală a ţinutelor.

Citeşte şi: Andreea Raicu îşi deschide magazin pe Okazii.ro

Seara a continuat cu un concert live al Laurei Gherescu, fosta concurentă la Vocea României, dar şi cu un live painting realizat de talentatul pictor Liviu Mihai, care deţine în galerie linia de tricouri DressUP in ART.

Galeria Designerilor Români este singurul magazin multibrand care reuneşte sub aceeaşi umbrela colecţiile celor mai importanţi designeri români. Galeria Designerilor Români este situată la etajul 2 al magazinului COCOR şi se întinde pe o suprafaţă de peste 500 mp. Designul spaţiului a fost conturat de Mihai Albu şi concretizat de către arhitectul Omid Ghannadi care s-a ocupat de întregul concept, alegând un stil minimalist ce pune în evidenţă creaţiile româneşti expuse. În note de alb şi negru, spaţiul creat este unul aerisit, cu zone uşor delimitate între fiecare designer.

Citeşte şi: FOTO. Şase designeri români de top expun în Anglia

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă