16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialZbor către Champions League

Zbor către Champions League

Echipa de handbal feminin „U” Jolidon Cluj a plecat joi în Danemarca pentru turneul de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor, ce va avea loc sâmbătă şi duminică, la Viborg.

Elevele lui Gheoghe Covaciu trebuie să câştige competiţia din localitatea daneză pentru a se califica în cea mai importantă competiţie europeană de club, iar pentru asta au nevoie de o primă victorie contra campioanei Serbiei, RK Zajecar.

„Jucăm cu o echipă nou formată, cu jucătoare de top, o echipă destul de robustă care are jucătoare înalte. Şansa noastră este de a ne apăra bine şi de a duce mingea pe contraatac şi pe faza a doua”, a spus Gheorghe Covaciu.

Cupa Cupelor în cazul înfrângerii

„Consider că şansele sunt egale. Nu mi-e frică de echipa adversă, mi-e frică doar de echipa mea”, a declarat tehnicianul Gheorghe Covaciu, pentru site-ul u-cluj.ro.

Alături de Zajecar, din grupa clujencelor mai fac parte rusoaicele de la Rostov-Don şi danezele de la Viborg, echipe care se vor întâlni în primul meci de sâmbătă. Duminică va avea loc finala turneului, iar dacă „studentele” nu se vor impune vor obţine, totuşi, calificarea în Cupa Cupelor.

„U” Jolidon Cluj a participat şi anul trecut la turneul de calificare în Liga Campionilor, dar atunci nu a câştigat decât un meci, iar apoi a fost eliminată din turul III preliminar al Cupei EHF de către echipa germană VFL Oldenburg.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă