25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialWorkshop-uri gratuite de îndrumare profesională pentru liceeni

Workshop-uri gratuite de îndrumare profesională pentru liceeni

Liceenii din ani terminali care nu s-au hotărât încă ce facultate vor să urmeze, se pot înscrie la workshop-urile de îndrumare profesională Seek Your Career.

Proiectul Seek Your Career include şase workshop-uri sub forma unor simulări de activităţi practice din următoarele arii profesionale: relaţii publice, publicitate, jurnalism, resurse umane, juridic şi marketing.

Activităţile se vor desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni în care elevii vor descoperi provocările fiecărei meserii, aptitudinile necesare, facultăţile ce pot fi urmate, precum şi perspectivele de angajare. La workshop-uri vor participa specialiştii din domeniile vizate, precum şi invitaţi din cadrul unor companii multinaţionale.

Toate workshop-urile vor fi găzduite de Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr Bucureşti, participarea fiind gratuită şi deschisă oricărui licean din Municipiul Bucuresti, cu precădere celor din clasele a XI-a şi a XII-a.

Elevii care doresc să participe la unul sau mai multe workshop-uri trebuie să completeze un scurt formular de aplicaţie pe site-ul oficial www.seekyourcareer.ro până pe 15 noiembrie.

Acest proiect-pilot de educaţie non-formală este realizat de Asociaţia Young Initiative în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr şi Biblioteca Metropolitană Bucureşti.

 

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă