16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialWindows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru...

Windows 10 va fi gratuit, timp de un an de zile, pentru cei care au licențe pe Windows 7, 8 sau 8.1

Compania Microsoft a lansat oficial pentru desktop, laptop, tablete și smartphone-uri Windows 10. Ce este cu adevărat important este că noul program de operare pentru segmentul de PC cât și pentru segmentul de tablete și smartphone-uri va fi GRATUIT timp de un an de zile, potrivit pcworld.com.

Practic, toți utilizatorii care au licențe pe Windows 7, Windows 8.1 şi Windows Phone 8  și vor să migreze pe noul sistem de operare o pot face fără niciun cost.

Cu ce vine nou Windows 10?

Cu ajutorul noului sistem de operare, activitatea de tip multitasking  a primit un mod îmbunătăţit de lucru care configurează mai bine opţiunea Snap View, mai ales în modul touchscreen. În plus, modul de lucru Continuum, care ajută modularea în cadrul notebook-urilor 2 in 1, care au atât funcția de PC cât și pe cea de tabletă, s-a implementat un mod mult mai bine optimizat la trecerea de la desktop la cel tactil.

De asemenea, Windows 10 schimbă vechiul Charms din Windows 8.x şi va oferi scurtături utile spre funcții precum Wi-Fi, Bluetooth, GPS sau Display.

Si surprizele nu se opresc aici. Microsoft, prin Windows 10, renunță la Explorer și trece la browser-ul Spartan. Acesta nu este încă un produs definitivat și finisat, dar va avea suport pentru stylus, notiţe şi adnotări.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă